Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Đavolja kći

Đavolja kći

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lisa Kleypas


ISBN:

9789531430029

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8183

Broj strana:

380

Težina:

405 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

32,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Đavolja kći peti je roman iz serije o obitelji Ravenel.

Iako prelijepa mlada udovica Phoebe, lady Clare, nikada nije upoznala Westa Ravenela, jedno je sigurno: on je bešćutni, pokvareni nasilnik. Njezinom je pokojnom suprugu život zagorčavao još dok su bili djeca, a to mu nikada neće oprostiti. Srećom, na obiteljskom vjenčanju upoznaje predivnog, iznimno šarmantnog stranca pred čijom pojavom jedva ostaje staložena, a njegovo ime ni malo ne pomaže: West Ravenel glavom i bradom.

West je čovjek čija se prljava prošlost ne da opravdati. Nema isprika, nema izgovora. Međutim, od trenutka kada je upoznao Phoebe, Westa obuzima neodoljiva žudnja… i gorka svijest o tome da je žena poput lady Clare njemu nedostižna. Ipak, ono čega West još nije svjestan jest to da je ova naoko suzdržana aristokratkinja kći svojeglave drznice i najozloglašenijeg razvratnika u cijeloj Engleskoj. Upravo West Ravenel zapalit će vatrenu narav Phoebe Clare, no hoće li nepodnošljiva privlačnost i nezamislivo zadovoljstvo biti dovoljni da nadvladaju vastite strahove i predrasude?

  • Originalni naziv: Devils Daughter
  • Prevodilac: Viktorija Novosel
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Đavolja kći peti je roman iz serije o obitelji Ravenel. Iako prelijepa mlada udovica Phoebe, lady Clare, nikada nije upoznala Westa Ravenela, jedno je sigurno: on je bešćutni, pokvareni nasilnik. Njezinom je pokojnom suprugu život zagorčavao još dok su bili djeca, a to mu nikada neće oprostiti. Srećom, na obiteljskom vjenčanju upoznaje predivnog, iznimno šarmantnog stranca pred čijom pojavom jedva ostaje staložena, a njegovo ime ni malo ne pomaže: West Ravenel glavom i bradom. West je čovjek čija se prljava prošlost ne da opravdati. Nema isprika, nema izgovora. Međutim, od trenutka kada je upoznao Phoebe, Westa obuzima neodoljiva žudnja… i gorka svijest o tome da je žena poput lady Clare njemu nedostižna. Ipak, ono čega West još nije svjestan jest to da je ova naoko suzdržana aristokratkinja kći svojeglave drznice i najozloglašenijeg razvratnika u cijeloj Engleskoj. Upravo West Ravenel zapalit će vatrenu narav Phoebe Clare, no hoće li nepodnošljiva privlačnost i nezamislivo zadovoljstvo biti dovoljni da nadvladaju vastite strahove i predrasude?

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter