Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Razuzdan

Razuzdan

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nora Roberts


ISBN:

978-86-6012-125-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5080

Broj strana:

264

Težina:

236 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Godina je 1875. Divlji zapad trese zlatna groznica.

Džejk Redman je revolveraš i lutalica čijim venama teče krv Apača i koji domom smatra nekoliko kvadrata prostora gde pada njegova senka. Njegov ledeni pogled i odsustvo manira možda su normalni ljudima na Zapadu, ali ne i njoj – Sari Konvej, mladoj dami koja se tek susrela sa pustinjama Arizone, pogodnim samo za zmije i prestupnike. Nakon dvanaest dugih godina, ona putuje preko kontinenta da ponovo vidi svog oca i brine se o njemu u prelepoj kući koju je sagradio. Kada joj je bilo šest godina, izgubila je majku, pa je otac brigu o njoj prepustio časnim sestrama i krenuo u potragu za zlatom, sa željom da svojoj devojčici obezbedi najbolji mogući život.

Ali, da li je Divlji zapad mesto za jednu pravu damu? I zašto bi neka tamo „gospođica Filadelfija“ bila predmet interesovanja jednog hladnokrvnog revolveraša?

Pa… suprotnosti se privlače…

  • Prevodilac: Isidora Jovanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 110x180
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Godina je 1875. Divlji zapad trese zlatna groznica. Džejk Redman je revolveraš i lutalica čijim venama teče krv Apača i koji domom smatra nekoliko kvadrata prostora gde pada njegova senka. Njegov ledeni pogled i odsustvo manira možda su normalni ljudima na Zapadu, ali ne i njoj – Sari Konvej, mladoj dami koja se tek susrela sa pustinjama Arizone, pogodnim samo za zmije i prestupnike. Nakon dvanaest dugih godina, ona putuje preko kontinenta da ponovo vidi svog oca i brine se o njemu u prelepoj kući koju je sagradio. Kada joj je bilo šest godina, izgubila je majku, pa je otac brigu o njoj prepustio časnim sestrama i krenuo u potragu za zlatom, sa željom da svojoj devojčici obezbedi najbolji mogući život. Ali, da li je Divlji zapad mesto za jednu pravu damu? I zašto bi neka tamo „gospođica Filadelfija“ bila predmet interesovanja jednog hladnokrvnog revolveraša? Pa… suprotnosti se privlače…

Dodatne informacije

Izdavač BDR Media
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter