Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

Brda Dakote

Brda Dakote

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nora Roberts


ISBN:

978-86-7710642-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

K6712

Broj strana:

414

Težina:

419 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Jedanaestogodišnji Kuper Salivan ljeto na ranču kod bake i deke u Južnoj Dakoti, nije smatrao dobrim provodom.

Međutim, stvari su malo podnošljivije otkako je upoznao djevojčicu iz susjedstva, Lil Čens, i otkrio da ona ima kavez za vježbanje bejzbol udaraca. Čak ni jahanje konja nije tako strašno kao što se Kup plašio. Narednih godina, Kup je svakog ljeta dolazio u posjetu i njihovo prijateljstvo se produbilo od nevinih igara do ukradenih poljubaca. Međutim, jedno zajedničko iskustvo zauvijek će ih progoniti...

Dok se godišnja doba smjenjuju i godine prolaze, Lil istrajava u svom snu da postane biolog i zaštiti porodično imanje, dok se Kup bori protiv očevog insistiranja da pohađa izabrani fakultet i počne da radi u porodičnoj firmi. Dvanaest godina nakon što su posljednji put šetali držeći se za ruke, sudbina ih ponovo dovodi u Blek Hils, onda kada su najdražima bili najpotrebniji.

Kup je nedavno napustio užurban život njujorškog detektiva, kako bi se brinuo o baki i dedi i ranču koji je počeo da smatra svojim domom. Mada je sjećanje na njegov dodir i dalje progoni, Lil nije dopustila da je bilo šta spriječi da otvori utočište za divlje životinje. Međutim, neko je pažljivo prati. Kad sitne objesti i uništavanje imovine eksaliraju do bezdušnog ubistva njenog voljenog kuguara, sećanje na nerješeno ubistvo koje se desilo u ovim brdima primoraće Kupa da krene u akciju kako bi zaštitio Lil.

Lil i Kup znaju kakve opasnosti vrebaju u divljem krajoliku Blek Hilsa. Međutim, moraju da udruže snage kako bi otkrili ubicu koji ih je odabrao za svoj plijen.

  • Prevodilac: Maja Kostadinović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Jedanaestogodišnji Kuper Salivan ljeto na ranču kod bake i deke u Južnoj Dakoti, nije smatrao dobrim provodom. Međutim, stvari su malo podnošljivije otkako je upoznao djevojčicu iz susjedstva, Lil Čens, i otkrio da ona ima kavez za vježbanje bejzbol udaraca. Čak ni jahanje konja nije tako strašno kao što se Kup plašio. Narednih godina, Kup je svakog ljeta dolazio u posjetu i njihovo prijateljstvo se produbilo od nevinih igara do ukradenih poljubaca. Međutim, jedno zajedničko iskustvo zauvijek će ih progoniti... Dok se godišnja doba smjenjuju i godine prolaze, Lil istrajava u svom snu da postane biolog i zaštiti porodično imanje, dok se Kup bori protiv očevog insistiranja da pohađa izabrani fakultet i počne da radi u porodičnoj firmi. Dvanaest godina nakon što su posljednji put šetali držeći se za ruke, sudbina ih ponovo dovodi u Blek Hils, onda kada su najdražima bili najpotrebniji. Kup je nedavno napustio užurban život njujorškog detektiva, kako bi se brinuo o baki i dedi i ranču koji je počeo da smatra svojim domom. Mada je sjećanje na njegov dodir i dalje progoni, Lil nije dopustila da je bilo šta spriječi da otvori utočište za divlje životinje. Međutim, neko je pažljivo prati. Kad sitne objesti i uništavanje imovine eksaliraju do bezdušnog ubistva njenog voljenog kuguara, sećanje na nerješeno ubistvo koje se desilo u ovim brdima primoraće Kupa da krene u akciju kako bi zaštitio Lil. Lil i Kup znaju kakve opasnosti vrebaju u divljem krajoliku Blek Hilsa. Međutim, moraju da udruže snage kako bi otkrili ubicu koji ih je odabrao za svoj plijen.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter