Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Neverovatne priče iz Baskervilskog hola

Neverovatne priče iz Baskervilskog hola

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ali Stendiš


ISBN:

978-86-10-05056-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D6232

Broj strana:

333

Težina:

293 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kada mladom Arturu Konanu Dojlu ponude mesto u Baskervilskom holu, tajnoj školi za izuzetno nadarenu decu, on će biti oduševljen što mu se pruža prilika da pomogne svojoj siromašnoj porodici. Tamo će se ubrzo sprijateljiti sa Ajrin Igl, odvažnom i mudrom devojčicom, i Džejmsom Morijartijem, dečakom jednako briljantnog uma kao što je i on sam. Oni će zajedno otkriti da je njihova škola nadasve neobično mesto, puno visokih tornjeva, skrivenih podruma, čudnih pojava i zaboravljenih životinja.

Međutim, Artur vrlo brzo stiče i neprijatelje. Kada zajedno sa pr

ijateljima bude pozvan u moćno tajno društvo Detelina, moraju proći tri testa: test hrabrosti, test časti i test odanosti. Ali na tom putu, Artur otkriva misteriju koja će dovesti do velike avanture… i još veće opasnosti.

Neverovatni roman Ali Stendiš čitaocima pruža ponovno zamišljanje ranog života Artura Konana Dojla - uzbudljivog i neobičnog, punog misterija i likova koje će svet tek kasnije upoznati, uključujući dr Votsona, Džejmsa Morijartija i, naravno, Šerloka Holmsa.

  • Originalni naziv: The improbable tales...
  • Prevodilac: Marko Rančić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2024
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada mladom Arturu Konanu Dojlu ponude mesto u Baskervilskom holu, tajnoj školi za izuzetno nadarenu decu, on će biti oduševljen što mu se pruža prilika da pomogne svojoj siromašnoj porodici. Tamo će se ubrzo sprijateljiti sa Ajrin Igl, odvažnom i mudrom devojčicom, i Džejmsom Morijartijem, dečakom jednako briljantnog uma kao što je i on sam. Oni će zajedno otkriti da je njihova škola nadasve neobično mesto, puno visokih tornjeva, skrivenih podruma, čudnih pojava i zaboravljenih životinja. Međutim, Artur vrlo brzo stiče i neprijatelje. Kada zajedno sa pr ijateljima bude pozvan u moćno tajno društvo Detelina, moraju proći tri testa: test hrabrosti, test časti i test odanosti. Ali na tom putu, Artur otkriva misteriju koja će dovesti do velike avanture… i još veće opasnosti. Neverovatni roman Ali Stendiš čitaocima pruža ponovno zamišljanje ranog života Artura Konana Dojla - uzbudljivog i neobičnog, punog misterija i likova koje će svet tek kasnije upoznati, uključujući dr Votsona, Džejmsa Morijartija i, naravno, Šerloka Holmsa.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter