Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Ubij oca svoga

Ubij oca svoga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-03188-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4472

Broj strana:

366

Težina:

410 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Veličanstveni triler koji drži čitaoca u krešendu napetosti i neverovatnih obrta.
U jednom parku na periferiji Rima nestao je dečak, a nedaleko od mesta na kojem je poslednji put viđen, njegova majka pronađena je mrtva. Istražitelji veruju da je otac ubica, i da je u napadu besa ubio i sina i negde sakrio njegovo telo.
Međutim, kada na mesto zločina stigne detektivka Kolomba Kazeli, jasno joj je da nešto nedostaje u toj priči. Više nije u službi, ali je i dalje policajac u duši, i to jedan od najboljih. A njen bivši šef to dobro zna. Zbog toga traži od nje da se uključi u istragu i povezuje je sa stručnjakom za slučajeve nestalih osoba. Njegovo ime je Dante

Tore i svi ga smatraju genijem, ali njegove veličanstvene deduktivne sposobnosti prenaglašene su kao i njegove fobije i paranoje. I on je bio otet kao dečak i rastao je u zatočeništvu, pod nadzorom misterioznog čoveka kojeg je znao samo po jednom imenu: Otac.
Dante sada mora da se suoči sa svojom najgorom noćnom morom, jer je u slučaju nestanka dečaka prepoznao Očev potpis. Ali zašto je Otac odlučio da ponovo napadne posle toliko godina? I može li se Kolomba pouzdati u intuiciju svog saradnika ili je Dante postao žrtva sopstvenih duhova iz prošlosti?

  • Originalni naziv: Uccidi il padre
  • Prevodilac: Ljubeta Babović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Veličanstveni triler koji drži čitaoca u krešendu napetosti i neverovatnih obrta. U jednom parku na periferiji Rima nestao je dečak, a nedaleko od mesta na kojem je poslednji put viđen, njegova majka pronađena je mrtva. Istražitelji veruju da je otac ubica, i da je u napadu besa ubio i sina i negde sakrio njegovo telo. Međutim, kada na mesto zločina stigne detektivka Kolomba Kazeli, jasno joj je da nešto nedostaje u toj priči. Više nije u službi, ali je i dalje policajac u duši, i to jedan od najboljih. A njen bivši šef to dobro zna. Zbog toga traži od nje da se uključi u istragu i povezuje je sa stručnjakom za slučajeve nestalih osoba. Njegovo ime je Dante Tore i svi ga smatraju genijem, ali njegove veličanstvene deduktivne sposobnosti prenaglašene su kao i njegove fobije i paranoje. I on je bio otet kao dečak i rastao je u zatočeništvu, pod nadzorom misterioznog čoveka kojeg je znao samo po jednom imenu: Otac. Dante sada mora da se suoči sa svojom najgorom noćnom morom, jer je u slučaju nestanka dečaka prepoznao Očev potpis. Ali zašto je Otac odlučio da ponovo napadne posle toliko godina? I može li se Kolomba pouzdati u intuiciju svog saradnika ili je Dante postao žrtva sopstvenih duhova iz prošlosti?

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter