Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Kako prevladati anksioznost - Iskoračite iz ciklusa brige i straha i osnažite svoj um

Kako prevladati anksioznost - Iskoračite iz ciklusa brige i straha i osnažite svoj um

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Judson Brewer


ISBN:

978-953-257-499-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D5593

Broj strana:

268

Težina:

650 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

44,80 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U današnje vrijeme anksioznost je poprimila razmjere epidemije – bilo da je uzrokuju društveni problemi ili oni osobne prirode, većinu nas preplavljuju osjećaji nemoći i gubitka kontrole. U ovoj svevremenskoj knjizi psihijatar Judson Brewer objašnjava kako ublažiti anksioznost koristeći se raznim alatima i tehnikama utemeljenim na radu našeg mozga.
O anksioznosti često razmišljamo kao o krovnom pojmu koji obuhvaća sve od blage nelagode do napadaja panike, ali ona je također okidač koji potiče naše ovisničko ponašanje i loše navike, kao što su prejedanje pod stresom, pušenje, ovisnost o društvenim medijima ili samoosuđivanje. Dr. Brewer nam objašnjava da se anksioznost rađa u dijelu mozga koji se opire racionalizaciji pa nerijetko zapnemo u petljama navika jer se ne možemo izvući iz njih pukom snagom volje. U više od dvadeset godina istraživanja i rada s više od tisuću pacijenata, uključujući i rad s olimpijskim sportašima te državnim i poslovnim čelnicima, dr. Brewer je razvio jasan i pristupačan program koji nas podučava kako da otkrijemo okidače našeg ponašanja, ublažimo ih jednostavnim, ali snažnim praksama svjesnosti i radoznalosti te razvijemo nove i bolje navike. Ovaj bestseler New York Timesa je praktični vodič koji će vam pokazati kako prekinuti cikluse straha i brige te kako svi možemo poboljšati kvalitetu života, bez obzira na to koliko anksiozni bili.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x220
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U današnje vrijeme anksioznost je poprimila razmjere epidemije – bilo da je uzrokuju društveni problemi ili oni osobne prirode, većinu nas preplavljuju osjećaji nemoći i gubitka kontrole. U ovoj svevremenskoj knjizi psihijatar Judson Brewer objašnjava kako ublažiti anksioznost koristeći se raznim alatima i tehnikama utemeljenim na radu našeg mozga. O anksioznosti često razmišljamo kao o krovnom pojmu koji obuhvaća sve od blage nelagode do napadaja panike, ali ona je također okidač koji potiče naše ovisničko ponašanje i loše navike, kao što su prejedanje pod stresom, pušenje, ovisnost o društvenim medijima ili samoosuđivanje. Dr. Brewer nam objašnjava da se anksioznost rađa u dijelu mozga koji se opire racionalizaciji pa nerijetko zapnemo u petljama navika jer se ne možemo izvući iz njih pukom snagom volje. U više od dvadeset godina istraživanja i rada s više od tisuću pacijenata, uključujući i rad s olimpijskim sportašima te državnim i poslovnim čelnicima, dr. Brewer je razvio jasan i pristupačan program koji nas podučava kako da otkrijemo okidače našeg ponašanja, ublažimo ih jednostavnim, ali snažnim praksama svjesnosti i radoznalosti te razvijemo nove i bolje navike. Ovaj bestseler New York Timesa je praktični vodič koji će vam pokazati kako prekinuti cikluse straha i brige te kako svi možemo poboljšati kvalitetu života, bez obzira na to koliko anksiozni bili.

Dodatne informacije

Izdavač Planetopija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter