Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Crtanje životinja - Od osnovnih oblika do zanimljivih crteža

Crtanje životinja - Od osnovnih oblika do zanimljivih crteža

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788662810991

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1335

Broj strana:

111

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Naučite da crtate 100 neverovatnih životinja
Posle knjige KAKO CRTATI ŽIVOTINJE jednostavnim koracima, od istih autora stiže nam knjiga sa primerima za crtanje još 100, novih, izuzetno zanimljivih životinja koje nisu prikazane u prethodnoj knjizi!

Ovde otkrivamo i upoznavanje neobično lepa i raznolika stvorenja koja žive na našoj divnoj planeti. Od polarnih predela, preko tropskih prašuma, planina i pustinja od stepskih ravnica.

Proces crtanja ovih životinja je, takođe, podeljen u tri do četiri jednostavna koraka. Kao i u prethodnoj knjizi, polazi se od osnovnih geometrijskih oblika životinja. Koristeći ovaj jednostavan i zabavan priručnik, možete brzo da naučite da crtate vaše omiljene životinje. Završni crtež je prestavljen u dve verzije. Prvi je senčen grafitnom olovkom a drugi je obojen kako bi vas inspirisao na sopstveno viđenje.

Ovo je savršena knjiga za pakovanje i buđenje umetnika u vama. Metod koji, sigurno i slikovito, vodi do poboljšavanja vaših crtačkih sposobnosti.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 220x290
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Naučite da crtate 100 neverovatnih životinja Posle knjige KAKO CRTATI ŽIVOTINJE jednostavnim koracima, od istih autora stiže nam knjiga sa primerima za crtanje još 100, novih, izuzetno zanimljivih životinja koje nisu prikazane u prethodnoj knjizi! Ovde otkrivamo i upoznavanje neobično lepa i raznolika stvorenja koja žive na našoj divnoj planeti. Od polarnih predela, preko tropskih prašuma, planina i pustinja od stepskih ravnica. Proces crtanja ovih životinja je, takođe, podeljen u tri do četiri jednostavna koraka. Kao i u prethodnoj knjizi, polazi se od osnovnih geometrijskih oblika životinja. Koristeći ovaj jednostavan i zabavan priručnik, možete brzo da naučite da crtate vaše omiljene životinje. Završni crtež je prestavljen u dve verzije. Prvi je senčen grafitnom olovkom a drugi je obojen kako bi vas inspirisao na sopstveno viđenje. Ovo je savršena knjiga za pakovanje i buđenje umetnika u vama. Metod koji, sigurno i slikovito, vodi do poboljšavanja vaših crtačkih sposobnosti.

Dodatne informacije

Izdavač Valera
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter