Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Cubase SX za Windows i Macintosh

Cubase SX za Windows i Macintosh

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Thad Brown


ISBN:

86-7310-267-7

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K0543

Broj strana:

424

Težina:

700 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Naučite Cubase na brz i jednostavan način! Ovaj vizuelni vodič koristi slike umesto opširnih objašnjenja. Morate brzo da naučite Cubase? - pokušajte sa vizuelnim vodičem!

Poseduje jednostavan, vizuelni pristup učenju Cubasea, koristeći slike koje Vas vode kroz softver i pokazuju Vam šta da radite. Funkcioniše kao knjiga sa uputstvima - pogledate ono što Vam je potrebno i odmah počinjete sa radom. Nema predugačkih odeljaka - koncizni, jasni komentari objašnjavaju ono što je potrebno da znate.

Osnovno o autoru:

Thad Brown je multiinstrumentalista, pisac, DJ i zvučni tehničar sa više od decenije profesionalnog iskustva u muzičkom poslu. Pisao je o softveru, kompjuterima i zvuku kao viši sardnik časopisa Home Recording. Thad je bio predavač u Centru za proučavanje tehnologije muzike na univerzitetu Yale, a radio je i sa vodećim softverskim kompanijama kao što su Prosoniq, Native Instruments i Yellow Tools. Danas radi na muzičkoj saradnji i smišlja nove načine mrcvarenja samplova, modulacije filtera i maltretiranja vokodera. Ako želite da čujete neke samplove, posetite Internet adresu www.thadbrown.com.

Kratak sadržaj:

Poglavlje 1: Instaliranje i konfigurisanje Cubasea SX
Poglavlje 2: Upoznavanje sa interfejsom Cubasea SX
Poglavlje 3: Početak projekta
Poglavlje 4: Audio snimanje
Poglavlje 5: MIDI snimanje
Poglavlje 6: Ručno unošenje MIDI-ja
Poglavlje 7: Korišćenje VST instrumenata
Poglavlje 8: Osnovno audio uređivanje
Poglavlje 9: Napredno audio uređivanje
Poglavlje 10: Uređivanje MIDI-ja
Poglavlje 11: Mikser Cubasea
Poglavlje 12: Plug-inovi audio efekata
Poglavlje 13: ReWire i Cubase
Poglavlje 14: Automatizacija miksa
Poglavlje 15: Upotreba spoljašnjih efekata
Poglavlje 16: Izvoz i renderovanje staza
Poglavlje 17: Mastering

Rečnik

Indeks

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Naučite Cubase na brz i jednostavan način! Ovaj vizuelni vodič koristi slike umesto opširnih objašnjenja. Morate brzo da naučite Cubase? - pokušajte sa vizuelnim vodičem! Poseduje jednostavan, vizuelni pristup učenju Cubasea, koristeći slike koje Vas vode kroz softver i pokazuju Vam šta da radite. Funkcioniše kao knjiga sa uputstvima - pogledate ono što Vam je potrebno i odmah počinjete sa radom. Nema predugačkih odeljaka - koncizni, jasni komentari objašnjavaju ono što je potrebno da znate. Osnovno o autoru: Thad Brown je multiinstrumentalista, pisac, DJ i zvučni tehničar sa više od decenije profesionalnog iskustva u muzičkom poslu. Pisao je o softveru, kompjuterima i zvuku kao viši sardnik časopisa Home Recording. Thad je bio predavač u Centru za proučavanje tehnologije muzike na univerzitetu Yale, a radio je i sa vodećim softverskim kompanijama kao što su Prosoniq, Native Instruments i Yellow Tools. Danas radi na muzičkoj saradnji i smišlja nove načine mrcvarenja samplova, modulacije filtera i maltretiranja vokodera. Ako želite da čujete neke samplove, posetite Internet adresu www.thadbrown.com. Kratak sadržaj: Poglavlje 1: Instaliranje i konfigurisanje Cubasea SX Poglavlje 2: Upoznavanje sa interfejsom Cubasea SX Poglavlje 3: Početak projekta Poglavlje 4: Audio snimanje Poglavlje 5: MIDI snimanje Poglavlje 6: Ručno unošenje MIDI-ja Poglavlje 7: Korišćenje VST instrumenata Poglavlje 8: Osnovno audio uređivanje Poglavlje 9: Napredno audio uređivanje Poglavlje 10: Uređivanje MIDI-ja Poglavlje 11: Mikser Cubasea Poglavlje 12: Plug-inovi audio efekata Poglavlje 13: ReWire i Cubase Poglavlje 14: Automatizacija miksa Poglavlje 15: Upotreba spoljašnjih efekata Poglavlje 16: Izvoz i renderovanje staza Poglavlje 17: Mastering Rečnik Indeks

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter