Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.299

Facebook slicica

Katalog

Hepatitis C - Za sve koje žele znati više...

Hepatitis C - Za sve koje žele znati više...

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nina L. Paul


ISBN:

978-953-6961-83-0

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K2564

Broj strana:

286

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

32,60 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Mnoge osobe ne osjećaju simptome hepatitisa C, no često ih zabrinjava neizvjesnost, to što ne znaju što će im bolest donijeti u budućnosti. Uz sve to, oboljeli od hepatitisa C često se suočavaju sa stigmom koja prati tu bolest. Velik dio našega društva ne zna ništa o hepatitisu C, a ako i znaju ponešto, često imaju mnoštvo pogrešnih informacija. Ova knjiga ne samo da educira pacijenta i pruža mu jasne, sažete i točne informacije, nego mu omogućava da ih podijeli s obitelji i prijateljima I pomogne im razumjeti sa čime se pacijent suočava.

Svaka kronična bolest donosi mnoge izazove, ali možete naučiti kako ih svladati i suočiti se s njima na pozitivniji način. Kad se naoružate znanjem, postajete snažniji i u konačnici se osjećate kao da imate kontrolu nad svojom bolesti. Možda nećete moći kontrolirati krajnji ishod bolesti, ali možete promijeniti način na koji se suočavate s njom. Informacije i znanje koje vam ova knjiga pruža pomoći će vam i dati vam snagu da pogledate bolesti ravno u oči. (Gina Pollichino, viša medicinska sestra)

Vodič Hepatitis C - Za sve koje žele znati više... pokriva svako pitanje o životu i suočavanju s bolešću hepatitisa C – od dijagnoze do liječenja te bolesti. Pomoći će vam u odabiru zdravoga načina života opisujući tjelesne, emocionalne i financijske probleme s kojima se suočavate u svojoj bolesti. Saznajte kako hepatitis C utječe na vašu jetru i ostatak tijela te koje su najbolje dostupne opcije lječenja, uz komplementarne i alternativne pristupe liječenju zajedno.

U njemu ćete ujedno otkriti kako:

- Uočiti simptome i znakove upozorenja
- Pomoći djeci boriti se s bolešcu
- Ostati optimističan i povezan s drugima
- Zaštiti one koje volite
- Pronaći podršku koju trebate

Namijenjena oboljelima, njihovim obiteljima i prijateljima te svima koji brinu za vlastito zdravlje i zdravlje svojih bližnjih, ova pristupačno pisana knjiga pruža čitatelju bogatstvo informacija o hepatitisu C.

  • Originalni naziv: Living with Hepatitis...
  • Prevodilac: Ana-Maria Krupić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Mnoge osobe ne osjećaju simptome hepatitisa C, no često ih zabrinjava neizvjesnost, to što ne znaju što će im bolest donijeti u budućnosti. Uz sve to, oboljeli od hepatitisa C često se suočavaju sa stigmom koja prati tu bolest. Velik dio našega društva ne zna ništa o hepatitisu C, a ako i znaju ponešto, često imaju mnoštvo pogrešnih informacija. Ova knjiga ne samo da educira pacijenta i pruža mu jasne, sažete i točne informacije, nego mu omogućava da ih podijeli s obitelji i prijateljima I pomogne im razumjeti sa čime se pacijent suočava. Svaka kronična bolest donosi mnoge izazove, ali možete naučiti kako ih svladati i suočiti se s njima na pozitivniji način. Kad se naoružate znanjem, postajete snažniji i u konačnici se osjećate kao da imate kontrolu nad svojom bolesti. Možda nećete moći kontrolirati krajnji ishod bolesti, ali možete promijeniti način na koji se suočavate s njom. Informacije i znanje koje vam ova knjiga pruža pomoći će vam i dati vam snagu da pogledate bolesti ravno u oči. (Gina Pollichino, viša medicinska sestra) Vodič Hepatitis C - Za sve koje žele znati više... pokriva svako pitanje o životu i suočavanju s bolešću hepatitisa C – od dijagnoze do liječenja te bolesti. Pomoći će vam u odabiru zdravoga načina života opisujući tjelesne, emocionalne i financijske probleme s kojima se suočavate u svojoj bolesti. Saznajte kako hepatitis C utječe na vašu jetru i ostatak tijela te koje su najbolje dostupne opcije lječenja, uz komplementarne i alternativne pristupe liječenju zajedno. U njemu ćete ujedno otkriti kako: - Uočiti simptome i znakove upozorenja - Pomoći djeci boriti se s bolešcu - Ostati optimističan i povezan s drugima - Zaštiti one koje volite - Pronaći podršku koju trebate Namijenjena oboljelima, njihovim obiteljima i prijateljima te svima koji brinu za vlastito zdravlje i zdravlje svojih bližnjih, ova pristupačno pisana knjiga pruža čitatelju bogatstvo informacija o hepatitisu C.

Dodatne informacije

Izdavač Miš
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter