Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Klimatske promjene i arterijski tlak - ukupni rizik hipertenzologija okoliša

Klimatske promjene i arterijski tlak - ukupni rizik hipertenzologija okoliša

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-368-069-9

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D4451

Broj strana:

254

Težina:

650 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

85,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Sezonske klimatske promjene već su niz godina u stručnoj i znanastvenoj zajednici prepoznate kao jedan od važnih čimbenika koji utječu na promjenjivost (varijabilnost) arterijskog tlaka, što je povezano s oštećenjima ciljnih organa, povećanom učestalošću srčanožilnih događaja, ukupne smrtnosti i oštećenja bubrežne funkcije.

Čak i opća populacija i bolesnici s arterijskom hipertenzijom osjećaju taj utjecaj, a osobito je učestalo pitanje uzimanja antihipertenzivnih lijekova tijekom ljetnih mjeseci. Raste opravdan strah hoće li to biti još izraženije kada znamo da zbog nerazumnih postupaka pohlepe civilizacije dolazi vrijeme klimatskih promjena što nažalost već danas primjećujemo.

Želimo naše liječnike pripremiti na ove nove prepreke i zamke koje vrlo lagano mogu arterijsku hipertenziju još više učvrstiti na poziciji glavnog čimbenika pobola i smrtnosti u svijetu.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Sezonske klimatske promjene već su niz godina u stručnoj i znanastvenoj zajednici prepoznate kao jedan od važnih čimbenika koji utječu na promjenjivost (varijabilnost) arterijskog tlaka, što je povezano s oštećenjima ciljnih organa, povećanom učestalošću srčanožilnih događaja, ukupne smrtnosti i oštećenja bubrežne funkcije. Čak i opća populacija i bolesnici s arterijskom hipertenzijom osjećaju taj utjecaj, a osobito je učestalo pitanje uzimanja antihipertenzivnih lijekova tijekom ljetnih mjeseci. Raste opravdan strah hoće li to biti još izraženije kada znamo da zbog nerazumnih postupaka pohlepe civilizacije dolazi vrijeme klimatskih promjena što nažalost već danas primjećujemo. Želimo naše liječnike pripremiti na ove nove prepreke i zamke koje vrlo lagano mogu arterijsku hipertenziju još više učvrstiti na poziciji glavnog čimbenika pobola i smrtnosti u svijetu.

Dodatne informacije

Izdavač Medicinska naklada
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter