Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Zerocalcare - Zaboravi moje ime

Zerocalcare - Zaboravi moje ime

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Grupa autora


ISBN:

978-9958-085-12-3

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B7136

Broj strana:

238

Težina:

743 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Zaboravi moje ime, je Zerocalcareova peta knjiga. Dočekala je 17. izdanje i za 6 godina prodata je u preko 120.000 primjeraka u Italiji.
Od danas je u prodaji i prvo Zerocalcareovo izdanje na bosanskom jeziku uz fenomenalan prijevod Anje Pravuljac i adaptaciju Zorana Hercega.
Postoji fraza kojom je Zerocalcare koristio predstavljanje svoje nove knjige Zaboravi moje ime, koja vjerovatno sadrži sve što se o tome može reći: «Sve što sam do sada učinio pomoglo mi je da shvatim kako tačno ispričati ovu priču “.
Kad ode posljednji komad iz djetinjstva, Zerocalcare otkriva stvari o svojoj obitelji za koje nikada nije ni u mašti posumnjao. Podijeljen između uvjerljivog uporišta mladenačke nevinosti i nemogućnosti izbjegavanja sve opresnije kontrole društva, morat će shvatiti odakle zaista dolazi, prije nego što shvati kuda ide. Na pola puta između stvarnih događaja i mašte.
Grafička novela polazi od autobiografske oznake – smrti bake autora i glavnog junaka. Gubitak voljene osobe iz obitelji postaje stoga izgovor za istraživanje misterioznih strana nečijeg roda, završavajući otkrivanjem nečega što nadilazi maštu.

  • Originalni naziv: Dimentica il mio nome...
  • Prevodilac: Anja Pravuljac
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x210
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Zaboravi moje ime, je Zerocalcareova peta knjiga. Dočekala je 17. izdanje i za 6 godina prodata je u preko 120.000 primjeraka u Italiji. Od danas je u prodaji i prvo Zerocalcareovo izdanje na bosanskom jeziku uz fenomenalan prijevod Anje Pravuljac i adaptaciju Zorana Hercega. Postoji fraza kojom je Zerocalcare koristio predstavljanje svoje nove knjige Zaboravi moje ime, koja vjerovatno sadrži sve što se o tome može reći: «Sve što sam do sada učinio pomoglo mi je da shvatim kako tačno ispričati ovu priču “. Kad ode posljednji komad iz djetinjstva, Zerocalcare otkriva stvari o svojoj obitelji za koje nikada nije ni u mašti posumnjao. Podijeljen između uvjerljivog uporišta mladenačke nevinosti i nemogućnosti izbjegavanja sve opresnije kontrole društva, morat će shvatiti odakle zaista dolazi, prije nego što shvati kuda ide. Na pola puta između stvarnih događaja i mašte. Grafička novela polazi od autobiografske oznake – smrti bake autora i glavnog junaka. Gubitak voljene osobe iz obitelji postaje stoga izgovor za istraživanje misterioznih strana nečijeg roda, završavajući otkrivanjem nečega što nadilazi maštu.

Dodatne informacije

Izdavač Agarthi Comics doo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter