Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Asteriks knjiga 2 (epizoda 4-6)

Asteriks knjiga 2 (epizoda 4-6)

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788677026271

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B0288

Broj strana:

144

Težina:

800 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

IV epizoda
Asteriks Gladijator
Prefekt Galije rešio je da pokloni Juliju Cezaru nešto neobično, nesvakidašnje. A zamislio je da to nešto bude – jedan Gal iz sela nepokornih! Izbor pada na Tamburiksa, kao najranjivijeg. I tako bard dospeva u Rim, gde ga čeka gladijatorska arena... ukoliko mu neko ne pritekne u pomoć!

V epizoda
Asteriks i put oko Galije
Pravo na slobodu kretanja jedno je od osnovnih ljudskih prava. To smatraju i naši Gali, kojima se nikako ne dopada namera Rimljana da ih visokom ogradom spreče da izlaze iz sela. Zato će Asteriks i Obeliks, u inat, krenuti na put oko Galije! Rimljani će, naravno, probati da ih vrate kući...

VI epi

zoda
Asteriks i Kleopatra
Egipatska kraljica Kleopatra želi da dokaže Cezaru kako je njen narod i dalje velik. U tom cilju preduzima ogroman graditeljski poduhvat, koji treba završiti u rekordnom roku. Stoga glavni neimar traži pomoć iz daleke Galije. Da stvar bude još gora, Cezar je spreman da učini sve kako bi sprečio Kleopatru da ostvari svoj naum!

  • Originalni naziv: Astérix, Rene Goscinny...
  • Prevodilac: Đorđe Dimitrijević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x290
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

IV epizoda Asteriks Gladijator Prefekt Galije rešio je da pokloni Juliju Cezaru nešto neobično, nesvakidašnje. A zamislio je da to nešto bude – jedan Gal iz sela nepokornih! Izbor pada na Tamburiksa, kao najranjivijeg. I tako bard dospeva u Rim, gde ga čeka gladijatorska arena... ukoliko mu neko ne pritekne u pomoć! V epizoda Asteriks i put oko Galije Pravo na slobodu kretanja jedno je od osnovnih ljudskih prava. To smatraju i naši Gali, kojima se nikako ne dopada namera Rimljana da ih visokom ogradom spreče da izlaze iz sela. Zato će Asteriks i Obeliks, u inat, krenuti na put oko Galije! Rimljani će, naravno, probati da ih vrate kući... VI epi zoda Asteriks i Kleopatra Egipatska kraljica Kleopatra želi da dokaže Cezaru kako je njen narod i dalje velik. U tom cilju preduzima ogroman graditeljski poduhvat, koji treba završiti u rekordnom roku. Stoga glavni neimar traži pomoć iz daleke Galije. Da stvar bude još gora, Cezar je spreman da učini sve kako bi sprečio Kleopatru da ostvari svoj naum!

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter