Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.307

Facebook slicica

Katalog

Muškarci su kao ribe - Šta svaka žena treba da zna o pecanju muškaraca

Muškarci su kao ribe - Šta svaka žena treba da zna o pecanju muškaraca

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Stiv Nakamoto


ISBN:

978-86-83737-52-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5171

Broj strana:

215

Težina:

700 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Iako su vas možda prošle veze učinile bijesnom, zbunjenom, frustriranom, ili razočaranom u muškarce, još uvijek nema inteligentnog razloga da odustanete od svog sna da ćete naći pravu ljubav. Ja vjerujem da nalaženje i zadržavanje čovjeka vaših snova nije složen proces. Ono što svaka žena treba da zna o hvatanju muškarca je prosto da je proces zadobijanja ljubavi dobrog muškarca umnogome nalik načinu na koji iskusan ribolovac hvata veliku ribu.

Sa idejama predstavljenim u ovoj knjizi, možete uzeti ono što ste već iskusili, stvoriti nove, osnažujuće stavove, ponovo osmisliti svoj romantični paket, razviti prefinjenije lične strategije...

Prosvetljena žena ne očekuje od tipičnog muškarca da u potpunosti shvati široki spektar ljubavi. Ona razborito uzima svoj ljubavni život u svoje ruke tako što mudro bira svog partnera, kontroliše tempo i pravac veze, zauzdava muškarčevu snažnu seksualnu želju, i uči muškarca kako da obogati svoju dušu postajući emotivnija osoba.

Ovo nije knjiga za pasivnu ženu koja jednostavno čeka da dođe princ na bijelom konju. Međutim, ona je vredan izvor informacija za bilo koju ženu koja još uvijek ima san o pravoj ljubavi i voljna je da gleda stvari na nešto drugačiji način da bi ostvarila ljubavni život kakav želi.

Stiv Nakamoto, koji je osmislio ovu, danas najpopularniju metaforu za ljubav u Americi, nekadašnji je instruktor u timu Dejla Karnegija, iskusan NLP trener, i učesnik više stotina radio i televizijskih emisija.

  • Originalni naziv: Men are like fish
  • Prevodilac: Biljana Ranđelović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Iako su vas možda prošle veze učinile bijesnom, zbunjenom, frustriranom, ili razočaranom u muškarce, još uvijek nema inteligentnog razloga da odustanete od svog sna da ćete naći pravu ljubav. Ja vjerujem da nalaženje i zadržavanje čovjeka vaših snova nije složen proces. Ono što svaka žena treba da zna o hvatanju muškarca je prosto da je proces zadobijanja ljubavi dobrog muškarca umnogome nalik načinu na koji iskusan ribolovac hvata veliku ribu. Sa idejama predstavljenim u ovoj knjizi, možete uzeti ono što ste već iskusili, stvoriti nove, osnažujuće stavove, ponovo osmisliti svoj romantični paket, razviti prefinjenije lične strategije... Prosvetljena žena ne očekuje od tipičnog muškarca da u potpunosti shvati široki spektar ljubavi. Ona razborito uzima svoj ljubavni život u svoje ruke tako što mudro bira svog partnera, kontroliše tempo i pravac veze, zauzdava muškarčevu snažnu seksualnu želju, i uči muškarca kako da obogati svoju dušu postajući emotivnija osoba. Ovo nije knjiga za pasivnu ženu koja jednostavno čeka da dođe princ na bijelom konju. Međutim, ona je vredan izvor informacija za bilo koju ženu koja još uvijek ima san o pravoj ljubavi i voljna je da gleda stvari na nešto drugačiji način da bi ostvarila ljubavni život kakav želi. Stiv Nakamoto, koji je osmislio ovu, danas najpopularniju metaforu za ljubav u Americi, nekadašnji je instruktor u timu Dejla Karnegija, iskusan NLP trener, i učesnik više stotina radio i televizijskih emisija.

Dodatne informacije

Izdavač Nukleus
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter