Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.307

Facebook slicica

Katalog

Jedna noć - Odricanje

Jedna noć - Odricanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-7213-76-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M6662

Broj strana:

453

Težina:

590 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Drugi dio uzbudljive erotske trilogije Jedna noć.

Strast koja se razbuktala između Livy i Millera može okončati tako da ih oboje uništi. Odnos im je i dalje prepun neobjašnjive žudnje, ali malo pomalo, nižu se i šokantna otkrića.

On je nevjerojatno bogat, vanjštine koja poziva na grijeh, a Livy dovodi do užitaka za koje prije njega nije znala ni da postoje.
Za Livy, povratka na staro više nema. Odlučna je u namjeri da postane svjetlo u mračnome svijetu Millera Harta. Ipak, taj novi život ima prilično visoku cijenu…

Miller zna da moć koju ima nije stekao bez odricanja, no nipošto ne želi da Livy postane jedna od njih. Želi je imati, na sve moguće načine. Njegov prvi zadatak je zaštititi je pod svaku cijenu; od svojih grijeha, od svojih neprijatelja… I od sebe samoga.

I dok otkriva nove stvari o Milleru koji je potresaju do srži, Livy mora donijeti odluku misli li da je Miller ipak možda nepovratno uništen. A on se mora suočiti sa svojim strahom da će ju, ako je želi zaštititi, nakon svega jednostavno mogao - izgubiti.

  • Prevodilac: Nikica Puhalo
  • Edicija: Jedna noć 1. dio
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Drugi dio uzbudljive erotske trilogije Jedna noć. Strast koja se razbuktala između Livy i Millera može okončati tako da ih oboje uništi. Odnos im je i dalje prepun neobjašnjive žudnje, ali malo pomalo, nižu se i šokantna otkrića. On je nevjerojatno bogat, vanjštine koja poziva na grijeh, a Livy dovodi do užitaka za koje prije njega nije znala ni da postoje. Za Livy, povratka na staro više nema. Odlučna je u namjeri da postane svjetlo u mračnome svijetu Millera Harta. Ipak, taj novi život ima prilično visoku cijenu… Miller zna da moć koju ima nije stekao bez odricanja, no nipošto ne želi da Livy postane jedna od njih. Želi je imati, na sve moguće načine. Njegov prvi zadatak je zaštititi je pod svaku cijenu; od svojih grijeha, od svojih neprijatelja… I od sebe samoga. I dok otkriva nove stvari o Milleru koji je potresaju do srži, Livy mora donijeti odluku misli li da je Miller ipak možda nepovratno uništen. A on se mora suočiti sa svojim strahom da će ju, ako je želi zaštititi, nakon svega jednostavno mogao - izgubiti.

Dodatne informacije

Izdavač Fokus
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter