Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.529

Facebook slicica

Katalog

Računarstvo u oblaku, koncepti, tehnologije, sigurnost i arhitektura

Računarstvo u oblaku, koncepti, tehnologije, sigurnost i arhitektura

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Thomas Erl


ISBN:

9788673105987

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D6517

Broj strana:

608

Težina:

866 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

55,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Računarstvo u oblaku: Koncepti, tehnologija, bezbednost i arhitektura prevod drugog izdanja.

Računarstvo u oblaku postalo je neodvojivi i osnovni deo informacionih tehnologija. Većina digitalne poslovne aktivnosti i tehnoloških inovacija odvija se uz učešće savremenih cloud okruženja koja pružaju visoko sofisticiranu automatizovanu infrastrukturu tehnologije i širok spektar tehnoloških resursa. Da bi se uspešno gradilo na, interagovalo sa, ili kreiralo cloud okruženje, potrebno je razumeti njegove osnovne unutrašnje mehanike, arhitektonske slojeve, modele i kontrolne mehanizme bezbednosti. Takođe je potrebno razumeti poslovne i ekonomske faktore koji opravdavaju usvajanje i stvarnu upotrebu cloud tehnologija i proizvoda i usluga zasnovanih na cloud tehnologiji.

U knjizi Računarstvo u oblaku: Koncepti, tehnologija, bezbednost i arhitektura, Tomas Erl, jedan od najprodavanijih svetskih autora u oblasti IT-a, udružuje se sa ekspertom za računarstvo u oblaku Erikom Barselo Monrojom i istraživačima kako bi razložio dokazane i zrele tehnologije i prakse računarstva u oblaku na seriju dobro definisanih koncepta, tehnoloških mehanizama i tehnoloških arhitektura. Knjiga takođe obuhvata sveobuhvatne teme o kontejnerizaciji i kibernetičkoj bezbednosti.

Sva poglavlja su pažljivo napisana sa industrijskog i neutralnog stanovišta u odnosu na proizvođače. Tako, knjiga uspostavlja konkretno, akademsko pokriće sa fokusom na strukturu, jasnoću i dobro definisane osnovne blokove za mainstream cloud računarstvo i platforme i rešenja za kontejnerizaciju. Sa gotovo 370 ilustracija, 40 arhitektonskih modela i 50 mehanizama, ovaj nezamenljiv vodič pruža sveobuhvatno obrazovanje o savremenom računarstvu u oblaku, kontejnerizaciji i kibernetičkoj bezbednosti koji će vam uvek biti pri ruci.

  • Izdanje: 2
  • Godina: 2024
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x250
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Računarstvo u oblaku: Koncepti, tehnologija, bezbednost i arhitektura prevod drugog izdanja. Računarstvo u oblaku postalo je neodvojivi i osnovni deo informacionih tehnologija. Većina digitalne poslovne aktivnosti i tehnoloških inovacija odvija se uz učešće savremenih cloud okruženja koja pružaju visoko sofisticiranu automatizovanu infrastrukturu tehnologije i širok spektar tehnoloških resursa. Da bi se uspešno gradilo na, interagovalo sa, ili kreiralo cloud okruženje, potrebno je razumeti njegove osnovne unutrašnje mehanike, arhitektonske slojeve, modele i kontrolne mehanizme bezbednosti. Takođe je potrebno razumeti poslovne i ekonomske faktore koji opravdavaju usvajanje i stvarnu upotrebu cloud tehnologija i proizvoda i usluga zasnovanih na cloud tehnologiji. U knjizi Računarstvo u oblaku: Koncepti, tehnologija, bezbednost i arhitektura, Tomas Erl, jedan od najprodavanijih svetskih autora u oblasti IT-a, udružuje se sa ekspertom za računarstvo u oblaku Erikom Barselo Monrojom i istraživačima kako bi razložio dokazane i zrele tehnologije i prakse računarstva u oblaku na seriju dobro definisanih koncepta, tehnoloških mehanizama i tehnoloških arhitektura. Knjiga takođe obuhvata sveobuhvatne teme o kontejnerizaciji i kibernetičkoj bezbednosti. Sva poglavlja su pažljivo napisana sa industrijskog i neutralnog stanovišta u odnosu na proizvođače. Tako, knjiga uspostavlja konkretno, akademsko pokriće sa fokusom na strukturu, jasnoću i dobro definisane osnovne blokove za mainstream cloud računarstvo i platforme i rešenja za kontejnerizaciju. Sa gotovo 370 ilustracija, 40 arhitektonskih modela i 50 mehanizama, ovaj nezamenljiv vodič pruža sveobuhvatno obrazovanje o savremenom računarstvu u oblaku, kontejnerizaciji i kibernetičkoj bezbednosti koji će vam uvek biti pri ruci.

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter