Paprika ima veliki privredni značaj. Ima visoku hranjivu i biološku vrijednost. Može da se koristi na različite načine i spada u grupu intezivno gajenih povrtarskih kultura.
Ova knjiga će vam pomoći da naučite mnogo korisnih stvari o njoj, to jest kako je najbolje uzgajati ovo povrće, kao i sve ostale aspekte proizvodnje paprike. Learn More
Kupus spada među najstarije korišteno povrće. On ima visok sadržaj vitamina, minerala i esencijalnih aminokiselina.
Kupus se odlikuje i ljekovitim svojstvim i u narodu se koristi za liječenje srčanih i nekih drugih oboljenja.
U ovom priručniku možete naći mnogo dobrih savjeta kada je u pitanju ova povrtna kultura. Learn More
Paradajz se u ishrani stanovništva koristi kao svjež, zreo plod i u vidu različitih prerađevina. Ovaj priručnik će vam pomoći da saznate mnogo toga korisnog o paradajzu. Learn More
Ovaj priručnik može biti od izuzetno velike pomoći osobama koje se bave uzgojem koze. Sadrži veoma korisne savjete i informacije o tome kako kako na najbolji način uzgajati i koristiti proizvode ove domaće životinje. Learn More
Ova publikacija je namijenjena najprije budućim uzgajivačima činčila kao početna informacija i praktično upustvo za rad. I uzgajivači sa iskustvom mogu saznati nove činjenice. U svakom slučaju knjiga je izuzetno korisna. Learn More
Meso pataka i gusaka zauzima posebno mjestu u ishrani stanovništva nekih zemalja u svijetu. Proizvodnja mesa se može povećati na racionalan i organizovan način, a ovaj priručnik sadrži korisne savjete kako to postići. Learn More
Ovaj priručnik je od izuzetno velike pomoći domaćicama koje žele napraviti ukusnu i lijepu tortu. Sadrži mnogo korisnih savjeta o pripremanju, ukrašavanju i serviranju torti. Learn More
Nikada ranije vegetarijanski način ishrane nije privlačio pažnju kao danas. Danas i mladi ljudi traže jednostavniji i prirodniji način života.
Ova knjiga je od velike pomoći za vegetarijance. Learn More
Ne postoji čovjek koji ne voli da s vremena na vrijeme okusi slatkiše. Pored velikog broja slatkiša koji mogu da se kupe, uvijek je veće zadovoljstvo kada se u kući naprave kolači.
Nije potrebno biti profesionalac da biste napravili ukusan i lijep kolač, potrebno je samo malo volje, namirnice i nekoliko savjeta, a njih možete pronaći u ovoj knjizi, kao i trikove kako da kolač što bolje uspije. Learn More