Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Zaokrenuto razmišljanje

Zaokrenuto razmišljanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-5120-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D5982

Broj strana:

312

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,70 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Evropski bestseler.

Umetnost pretvaranja problema u prilike koje će vam promeniti život.

Holandska umetnost zaokrenutog razmišljanja omdenken je umeće pretvaranja problema u prilike. Pomoći će vam da razmišljate u kontekstu mogućnosti i šansi, a ne ograničenja i prepreka. Podstaći će vas da napravite zaokret od „da–ali“ uvreženog stava i ponašanja punog nesigurnosti koje iz toga proizlazi ka „da–i“ pogledu na svet. Od razmišljanja o problemima ka razmišljanju o prilikama, koje proizlaze iz tih problema.

U knjizi je opisano petnaest strategija kojima problem možete da preobrazite u priliku, da ga kreativno zaokrenete. Ove strategije, kojima je lako ovladati i primeniti ih u životu uz minimalne napore, vode vas, između ostalog, i do rešenja kako da naglavačke preokrenete sva uvrežena pravila u svoju korist, da pokažete ono što želite da sakrijete i tako steknete prednost ili da ubedite neprijatelje da vam se pridruže i time poboljšate sopstvenu poziciju i još mnogo toga što će vam koristiti svakog dana.

Zaokrenuto razmišljanje je oblik psihološke borilačke veštine i može se naučiti. A rezultati takvog pogleda na svet su kreativnost, inovativnost, preporod.

  • Prevodilac: Jelena Kosovac
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2024
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Evropski bestseler. Umetnost pretvaranja problema u prilike koje će vam promeniti život. Holandska umetnost zaokrenutog razmišljanja omdenken je umeće pretvaranja problema u prilike. Pomoći će vam da razmišljate u kontekstu mogućnosti i šansi, a ne ograničenja i prepreka. Podstaći će vas da napravite zaokret od „da–ali“ uvreženog stava i ponašanja punog nesigurnosti koje iz toga proizlazi ka „da–i“ pogledu na svet. Od razmišljanja o problemima ka razmišljanju o prilikama, koje proizlaze iz tih problema. U knjizi je opisano petnaest strategija kojima problem možete da preobrazite u priliku, da ga kreativno zaokrenete. Ove strategije, kojima je lako ovladati i primeniti ih u životu uz minimalne napore, vode vas, između ostalog, i do rešenja kako da naglavačke preokrenete sva uvrežena pravila u svoju korist, da pokažete ono što želite da sakrijete i tako steknete prednost ili da ubedite neprijatelje da vam se pridruže i time poboljšate sopstvenu poziciju i još mnogo toga što će vam koristiti svakog dana. Zaokrenuto razmišljanje je oblik psihološke borilačke veštine i može se naučiti. A rezultati takvog pogleda na svet su kreativnost, inovativnost, preporod.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter