Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Psihologija braka

Psihologija braka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7980-388-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D6082

Broj strana:

184

Težina:

455 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Diveći se u srž braka, Nevzat Tarhan nam predstavlja svoju knjigu Psihologija braka. Ovo djelo je odvažan pogled na esencijalne elemente braka i obiteljskog života, istražujući teme koje su često previdjene, posebno u islamskoj literaturi, s fokusom na moralnu čistotu i islam kao životnu filozofiju u današnjem vijeku.

Tarhan izaziva tradicionalne konvencije koje mogu narušiti temelje sretnog braka i potiče otvorenu diskusiju o osjetljivim temama koje utječu na bračne veze. Baveći se temama poput ljubavi, privatnosti, znakovima nevjere, višeženstva i razvoda, knjiga osvjetljava izazove s kojima se parovi suočavaju. No, nije namijenjena samo novopečenim parovima; nudi uvide i za one s dugogodišnjim bračnim iskustvom.

Iskreno napisana, Psihologija braka pruža svježu perspektivu o važnosti ljubavi i poštovanja, potičući čitatelje da preispitaju svoj pristup braku. Tarhan također raspravlja o suvremenim izazovima, poput smanjenja obiteljskih struktura među mladima i političkog utjecaja na obitelj.

S kombinacijom dubokog razumijevanja i najnovijih znanstvenih spoznaja, knjiga predlaže nove načine razmišljanja o braku kako bi parovi mogli prosperirati. Pruža i savjete onima koji su doživjeli traume, pomažući im da se oporave i pronađu sreću. Više od pukog priručnika, ovo djelo je poziv na introspekciju i reevaluaciju vlastitih stavova prema braku.

Psihologija braka je autentično, izazovno i inspirativno čitanje koje nas vodi kroz složenost ljudskih veza, nudeći uvide koji će obogatiti naše razumijevanje. Zahvaljujući Nevzatu Tarhanu, imamo priliku proširiti svoje horizonte i unaprijediti svoj bračni i obiteljski život. Zaronimo zajedno u ovu knjigu i pronađimo ključ trajne sreće.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Diveći se u srž braka, Nevzat Tarhan nam predstavlja svoju knjigu Psihologija braka. Ovo djelo je odvažan pogled na esencijalne elemente braka i obiteljskog života, istražujući teme koje su često previdjene, posebno u islamskoj literaturi, s fokusom na moralnu čistotu i islam kao životnu filozofiju u današnjem vijeku. Tarhan izaziva tradicionalne konvencije koje mogu narušiti temelje sretnog braka i potiče otvorenu diskusiju o osjetljivim temama koje utječu na bračne veze. Baveći se temama poput ljubavi, privatnosti, znakovima nevjere, višeženstva i razvoda, knjiga osvjetljava izazove s kojima se parovi suočavaju. No, nije namijenjena samo novopečenim parovima; nudi uvide i za one s dugogodišnjim bračnim iskustvom. Iskreno napisana, Psihologija braka pruža svježu perspektivu o važnosti ljubavi i poštovanja, potičući čitatelje da preispitaju svoj pristup braku. Tarhan također raspravlja o suvremenim izazovima, poput smanjenja obiteljskih struktura među mladima i političkog utjecaja na obitelj. S kombinacijom dubokog razumijevanja i najnovijih znanstvenih spoznaja, knjiga predlaže nove načine razmišljanja o braku kako bi parovi mogli prosperirati. Pruža i savjete onima koji su doživjeli traume, pomažući im da se oporave i pronađu sreću. Više od pukog priručnika, ovo djelo je poziv na introspekciju i reevaluaciju vlastitih stavova prema braku. Psihologija braka je autentično, izazovno i inspirativno čitanje koje nas vodi kroz složenost ljudskih veza, nudeći uvide koji će obogatiti naše razumijevanje. Zahvaljujući Nevzatu Tarhanu, imamo priliku proširiti svoje horizonte i unaprijediti svoj bračni i obiteljski život. Zaronimo zajedno u ovu knjigu i pronađimo ključ trajne sreće.

Dodatne informacije

Izdavač El-Kelimeh
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter