Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Monah koji je voleo mačke, sedam otkrovenja

Monah koji je voleo mačke, sedam otkrovenja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-04932-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5843

Broj strana:

206

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kada Kripala, protagonista ove priče, usled čudnovatog hira sudbine krene na put, on ne zna šta budućnost nosi, ali zna šta želi ostaviti iza sebe: izgubljen posao i završenu emotivnu vezu. Njegova destinacija je Indija, gde namerava da praktikuje jogu i gde se nada da će pronaći ravnotežu koju je njegov život izgubio. Kada stigne tamo i zaputi se kroz lavirint uličica Varanasija, izgubiće se, ali će upravo tu početi ponovo da se pronalazi. U srcu tog starog i svetog grada sretaće izvanredne ljude, duboko mudre prirode. Bilo da se radi o majstoru borilačkih veština ili slikaru, starici koja hrani siromašne ili baštovanki, svako od njih će ostaviti neizbrisive lekcije Kripali - u knjizi predstavljene kao sedam otrkovenja - reči koje će zauvek ostati urezane u njegovoj duši.

Među njima se naročito ističe Tatandži, stari monah koji se povukao u ašram u društvu svojih mačaka. On će nastojati da Kripali ukaže na to da sreću koju traži već nosi u sebi: samo treba da nauči da je prepozna.

  • Originalni naziv: Il Monaco che amava i...
  • Prevodilac: Slađana Kuzeljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada Kripala, protagonista ove priče, usled čudnovatog hira sudbine krene na put, on ne zna šta budućnost nosi, ali zna šta želi ostaviti iza sebe: izgubljen posao i završenu emotivnu vezu. Njegova destinacija je Indija, gde namerava da praktikuje jogu i gde se nada da će pronaći ravnotežu koju je njegov život izgubio. Kada stigne tamo i zaputi se kroz lavirint uličica Varanasija, izgubiće se, ali će upravo tu početi ponovo da se pronalazi. U srcu tog starog i svetog grada sretaće izvanredne ljude, duboko mudre prirode. Bilo da se radi o majstoru borilačkih veština ili slikaru, starici koja hrani siromašne ili baštovanki, svako od njih će ostaviti neizbrisive lekcije Kripali - u knjizi predstavljene kao sedam otrkovenja - reči koje će zauvek ostati urezane u njegovoj duši. Među njima se naročito ističe Tatandži, stari monah koji se povukao u ašram u društvu svojih mačaka. On će nastojati da Kripali ukaže na to da sreću koju traži već nosi u sebi: samo treba da nauči da je prepozna.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter