Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

8 pravila ljubavi - Kako je pronaći, zadržati i pustiti

8 pravila ljubavi - Kako je pronaći, zadržati i pustiti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jay Shetty


ISBN:

978-953-257-553-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D6162

Broj strana:

312

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

44,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Koristeći se drevnom mudrošću i najnovijom znanošću, autor bestselera New York Timesa Razmišljaj kao redovnik nudi relevantan vodič za svaku fazu romanse.

Većinu nas nitko ne uči kako voljeti pa vještine i znanja potrebne za dobru vezu crpimo tek iz romantičnih filmova i popularne kulture. Umjesto da o ljubavi govori kao o eteričnom konceptu ili zbirci klišeja, Jay Shetty nudi konkretne korake koji će nam pomoći da razvijemo potrebne vještine kako bismo prakticirali i njegovali ljubav bolje nego ikad dosad. On s nama dijeli uvide o tome kako pobijediti ili izgubiti zajedno, kako definirati ljubav i zašto se prekid ne događa odjednom. Nadahnut vedskom mudrošću i suvremenom znanošću, objašnjava cijeli proces veze; od prvih spojeva preko zajedničkog suživota pa sve do prekida i novog početka te nam pokazuje kako izbjeći lažna obećanja i neispunjavajuće partnere. Uz pomoć Shettyjevih osam pravila, možemo voljeti sebe, svog partnera i svijet bolje nego što smo ikada mogli zamisliti.

  • Prevodilac: Nenad Patrun
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x220
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Koristeći se drevnom mudrošću i najnovijom znanošću, autor bestselera New York Timesa Razmišljaj kao redovnik nudi relevantan vodič za svaku fazu romanse. Većinu nas nitko ne uči kako voljeti pa vještine i znanja potrebne za dobru vezu crpimo tek iz romantičnih filmova i popularne kulture. Umjesto da o ljubavi govori kao o eteričnom konceptu ili zbirci klišeja, Jay Shetty nudi konkretne korake koji će nam pomoći da razvijemo potrebne vještine kako bismo prakticirali i njegovali ljubav bolje nego ikad dosad. On s nama dijeli uvide o tome kako pobijediti ili izgubiti zajedno, kako definirati ljubav i zašto se prekid ne događa odjednom. Nadahnut vedskom mudrošću i suvremenom znanošću, objašnjava cijeli proces veze; od prvih spojeva preko zajedničkog suživota pa sve do prekida i novog početka te nam pokazuje kako izbjeći lažna obećanja i neispunjavajuće partnere. Uz pomoć Shettyjevih osam pravila, možemo voljeti sebe, svog partnera i svijet bolje nego što smo ikada mogli zamisliti.

Dodatne informacije

Izdavač Planetopija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter