Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.620

Facebook slicica

Katalog

Trgovac ukletim knjigama

Trgovac ukletim knjigama

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788664290272

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D6482

Broj strana:

368

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Tajanstvena knjiga.

Smrt jednog monaha.

Jedna bezvremena enigma.

Leta gospodnjeg 1205, oca Vivijena iz Narbone progoni grupa neobično prerušenih konjanika. Monah poseduje izuzetno dragocenu knjigu, koju ne želi da prepusti svojim progoniteljima. Pokušavajući da im pobegne, otac Vivijen se survava u provaliju.

Trinaest godina kasnije, imućni patricij iz Venecije poverava misiju Injaciju iz Toleda, nekadašnjem prognaniku u Svetu zemlju: da povrati jednu vrlo retku knjigu, Uter Ventorum, onu koja je nekada pripadala Vivijenu iz Narbone. Dragoceni rukopis sadrži učenja iz kaldejsko-persijske kulture i navodno može da prizove anđele i njihova učenja.

Injacio kreće u potragu za knjigom koja je, sudeći po nagoveštajima, skrivena nedaleko od Torina.

Ali Injacio će tamo, umesto knjige, naći misteriju: Uter Ventorum je podeljen na četiri dela, skrivena u Langdoku i Kastilji. Da bi ih pronašao, moraće da razreši teške zagonetke. A Injacio nije jedini koji žudi za tom knjigom; ko će uspeti prvi da je se dokopa i da otkrije njene tajne?

  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Tajanstvena knjiga. Smrt jednog monaha. Jedna bezvremena enigma. Leta gospodnjeg 1205, oca Vivijena iz Narbone progoni grupa neobično prerušenih konjanika. Monah poseduje izuzetno dragocenu knjigu, koju ne želi da prepusti svojim progoniteljima. Pokušavajući da im pobegne, otac Vivijen se survava u provaliju. Trinaest godina kasnije, imućni patricij iz Venecije poverava misiju Injaciju iz Toleda, nekadašnjem prognaniku u Svetu zemlju: da povrati jednu vrlo retku knjigu, Uter Ventorum, onu koja je nekada pripadala Vivijenu iz Narbone. Dragoceni rukopis sadrži učenja iz kaldejsko-persijske kulture i navodno može da prizove anđele i njihova učenja. Injacio kreće u potragu za knjigom koja je, sudeći po nagoveštajima, skrivena nedaleko od Torina. Ali Injacio će tamo, umesto knjige, naći misteriju: Uter Ventorum je podeljen na četiri dela, skrivena u Langdoku i Kastilji. Da bi ih pronašao, moraće da razreši teške zagonetke. A Injacio nije jedini koji žudi za tom knjigom; ko će uspeti prvi da je se dokopa i da otkrije njene tajne?

Dodatne informacije

Izdavač Only Smiley
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter