Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.428

Facebook slicica

Katalog

Zavera Mocart

Zavera Mocart

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Skot Marijani


ISBN:

978-86-521-0453-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3113

Broj strana:

417

Težina:

370 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,30 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ubistvo iz prošlosti… Tajno društvo… Zavjera koju će okončati smrt…
Ben Houp spasava živu glavu...

Nakon što ga je Li Levelin - prelijepa operska diva i njegova prva ljubav - angažovala da istraži tajanstvenu smrt njenog brata, bivši SAS-ov operativac biva upleten u zagonetku staru nekoliko vekova.
Prema zvaničnim izvorima, Oliver je poginuo u tragičnoj nesreći. Međutim, činjenice se ne slažu i navode ga na neočekivan trag iz prošlosti - Mocartovu misterioznu smrt. Istražujući njene uzroke otkrio je da je slavnog kompozitora, inače istaknutog masona, ubila tajanstvena grupa koja se otcepila od tog kulta. Jedini tragovi se nalaze u prastarom pismu za koje se vjeruje da ga je napisao sam kompozitor.

Pošto su primili video-snimak kao dokaz o izvršavanju obrednog žrtvovanja, Li i Ben shvataju da ta sekta još postoji - i da, radi očuvanja svojih tajni, neće prezati ni od čega.

Jureći Evropom - od usnulih tornjeva Oksforda, zamršenih kanala Venecije, preko veličanstvene arhitekture Beča do slovenačkih snježnih planina - Ben i Li moraju ostaviti prošlost po strani da bi razotkrili istinu koja se nalazi iza.

  • Originalni naziv: the mozart conspiracy...
  • Prevodilac: Olivera Marković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ubistvo iz prošlosti… Tajno društvo… Zavjera koju će okončati smrt… Ben Houp spasava živu glavu... Nakon što ga je Li Levelin - prelijepa operska diva i njegova prva ljubav - angažovala da istraži tajanstvenu smrt njenog brata, bivši SAS-ov operativac biva upleten u zagonetku staru nekoliko vekova. Prema zvaničnim izvorima, Oliver je poginuo u tragičnoj nesreći. Međutim, činjenice se ne slažu i navode ga na neočekivan trag iz prošlosti - Mocartovu misterioznu smrt. Istražujući njene uzroke otkrio je da je slavnog kompozitora, inače istaknutog masona, ubila tajanstvena grupa koja se otcepila od tog kulta. Jedini tragovi se nalaze u prastarom pismu za koje se vjeruje da ga je napisao sam kompozitor. Pošto su primili video-snimak kao dokaz o izvršavanju obrednog žrtvovanja, Li i Ben shvataju da ta sekta još postoji - i da, radi očuvanja svojih tajni, neće prezati ni od čega. Jureći Evropom - od usnulih tornjeva Oksforda, zamršenih kanala Venecije, preko veličanstvene arhitekture Beča do slovenačkih snježnih planina - Ben i Li moraju ostaviti prošlost po strani da bi razotkrili istinu koja se nalazi iza.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter