Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Stanica

Stanica

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-04951-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5837

Broj strana:

704

Težina:

700 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Tama, inspektore.
Tama se približava.
A kada tama dođe, sve će nas progutati.

Milano, april 2003. godine. Rikardo Mecanote je mladi policijski inspektor koji se nedavno priključio železničkoj policiji na čuvenoj Glavnoj stanici. On je beskompromisan, bolne prošlosti i nepogrešive intuicije, ali kao da poseduje i nekakvu urođenu sklonost da se upliće u probleme i zato počinje da istražuje slučaj koji naizgled nikoga ne zanima.
Laura Kordero je lepa i bogata devojka, poreklom iz dobre porodice. Ali ona nije kao druge devojke: poseduje neobičan dar, iako je za nju to više prokletstvo o kom ne sme ni sa kim da priča.
Stanica, moćna kao tvrđava, svečana poput mauzoleja, zagonetna kao egipatska piramida, krije još mnogo tajni: među bolnim brazdama njene prošlosti, iza njenih raskošnih stubova i, povrh svega, u njenim podzemnim lavirintima, sudbine Rikarda i Laure ukrstiće se kako bi zajedno pronikli u najskrivenije kutke misterije koju oboje pokušavaju da reše. Dok se spuštaju u mračna nedra Stanice, dovešće u opasnost sve ono što su mukotrpno stvarali. A kada se vrate na površinu, više neće moći da gledaju ovaj svet istim očima - i shvatiće da najgore tek dolazi.

Monumentalni roman, svečana i zagonetna pozornica koja skriva pregršt tajni kroz koje se Jakopo de Mikelis kreće sa apsolutnom lakoćom, otvarajući i zatvarajući vrata i prolaze, vešto gradeći priču koja čitaoca vodi do samog kraja bez ijednog trena predaha.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Tama, inspektore. Tama se približava. A kada tama dođe, sve će nas progutati. Milano, april 2003. godine. Rikardo Mecanote je mladi policijski inspektor koji se nedavno priključio železničkoj policiji na čuvenoj Glavnoj stanici. On je beskompromisan, bolne prošlosti i nepogrešive intuicije, ali kao da poseduje i nekakvu urođenu sklonost da se upliće u probleme i zato počinje da istražuje slučaj koji naizgled nikoga ne zanima. Laura Kordero je lepa i bogata devojka, poreklom iz dobre porodice. Ali ona nije kao druge devojke: poseduje neobičan dar, iako je za nju to više prokletstvo o kom ne sme ni sa kim da priča. Stanica, moćna kao tvrđava, svečana poput mauzoleja, zagonetna kao egipatska piramida, krije još mnogo tajni: među bolnim brazdama njene prošlosti, iza njenih raskošnih stubova i, povrh svega, u njenim podzemnim lavirintima, sudbine Rikarda i Laure ukrstiće se kako bi zajedno pronikli u najskrivenije kutke misterije koju oboje pokušavaju da reše. Dok se spuštaju u mračna nedra Stanice, dovešće u opasnost sve ono što su mukotrpno stvarali. A kada se vrate na površinu, više neće moći da gledaju ovaj svet istim očima - i shvatiće da najgore tek dolazi. Monumentalni roman, svečana i zagonetna pozornica koja skriva pregršt tajni kroz koje se Jakopo de Mikelis kreće sa apsolutnom lakoćom, otvarajući i zatvarajući vrata i prolaze, vešto gradeći priču koja čitaoca vodi do samog kraja bez ijednog trena predaha.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter