Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Priznanja

Priznanja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kanae Minato


ISBN:

978-86-521-4985-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D6212

Broj strana:

216

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Njeni učenici su joj ubili ćerku.
Sada je ona na potezu.

Nakon što je posle tragičnog otkrovenja raskinula veridbu, Juko Moriguči nije imala za šta da živi osim za svoju ćerku jedinicu, četvorogodišnju Manami. Ali kada u nesrećnom slučaju u nižoj srednjoj školi u kojoj Juko radi Manami izgubi život, Juko više nema nijedan razlog da nastavi dalje i daje otkaz.

Ali najpre treba da održi poslednje predavanje. Ona priča priču koja izvrće naglavce sve što su njeni učenici ikada mislili da znaju o dvojici svojih drugara iz odeljenja i pokreće ludačku zaveru za osvetu.

Pripovedana naizmeničnim glasovima, sa obrtima koje nikada nećete predvideti, Priznanja istražuju granice kazne, očajanje i tragičnu ljubav, da bi na vrhuncu između nastavnice i učenika došlo do strašnog sukoba koji će ugroziti čitavu školu. Na učionice više nikada nećete gledati na isti način.

  • Prevodilac: Marko Mladenović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2024
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Njeni učenici su joj ubili ćerku. Sada je ona na potezu. Nakon što je posle tragičnog otkrovenja raskinula veridbu, Juko Moriguči nije imala za šta da živi osim za svoju ćerku jedinicu, četvorogodišnju Manami. Ali kada u nesrećnom slučaju u nižoj srednjoj školi u kojoj Juko radi Manami izgubi život, Juko više nema nijedan razlog da nastavi dalje i daje otkaz. Ali najpre treba da održi poslednje predavanje. Ona priča priču koja izvrće naglavce sve što su njeni učenici ikada mislili da znaju o dvojici svojih drugara iz odeljenja i pokreće ludačku zaveru za osvetu. Pripovedana naizmeničnim glasovima, sa obrtima koje nikada nećete predvideti, Priznanja istražuju granice kazne, očajanje i tragičnu ljubav, da bi na vrhuncu između nastavnice i učenika došlo do strašnog sukoba koji će ugroziti čitavu školu. Na učionice više nikada nećete gledati na isti način.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter