Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Njegova devojka zauvek

Njegova devojka zauvek

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Bler Holden


ISBN:

978-86-521-4248-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B0976

Broj strana:

224

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Treći nastavak serijala Njegova devojka.

Tesa O’Koneli je devojka nesalomive volje i snage koje će joj sada biti potrebne više nego bilo kad pre.

Prošle su četiri godine otkako je upisala fakultet. Došlo je vreme da stupi u svet odraslih i počne da radi. Useljava se u stan u Njujorku potpuno izbezumljena jer će prvi put živeti sama. Primljena je u redakciju najtiražnijeg ženskog časopisa i pribojava se da je očekuje pakao poput onog u romanu Đavo nosi Pradu. Kao da to nije dovoljno, Kol nije s njom i čini joj se da će umreti bez njega.

Mladi Kol studira pravo u Čikagu. Ima toliko obaveza na fakultetu i poslu da često ne stiže da jede i spava. A sve češće ne stiže ni da ispriča važne stvari Tesi. Jasno je da nema drugu devojku i da nije prestao da voli Tesu. U stvari, pošto su oboje zreliji, veza im je mirnija i stabilnija, a ljubav jača. Međutim, Kolove tajne prete da unište sve ono što je mladi par godinama gradio. I zbog toga se postavlja pitanje može li njihova veza na daljinu da uspe. Ovoga puta, sve je u Tesinim rukama.

Upozorenje: Spremite se za potpuno drugačijeg Kola. Ranjiviji je i zamišljen, i dalje pomalo nepromišljen i neizbrušen, ali i ozbiljan pravnik. Sve sluti na to da bi Kol mogao biti poput vina koje što je starije, sve je bolje.

  • Originalni naziv: The bad boy"s forever...
  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Treći nastavak serijala Njegova devojka. Tesa O’Koneli je devojka nesalomive volje i snage koje će joj sada biti potrebne više nego bilo kad pre. Prošle su četiri godine otkako je upisala fakultet. Došlo je vreme da stupi u svet odraslih i počne da radi. Useljava se u stan u Njujorku potpuno izbezumljena jer će prvi put živeti sama. Primljena je u redakciju najtiražnijeg ženskog časopisa i pribojava se da je očekuje pakao poput onog u romanu Đavo nosi Pradu. Kao da to nije dovoljno, Kol nije s njom i čini joj se da će umreti bez njega. Mladi Kol studira pravo u Čikagu. Ima toliko obaveza na fakultetu i poslu da često ne stiže da jede i spava. A sve češće ne stiže ni da ispriča važne stvari Tesi. Jasno je da nema drugu devojku i da nije prestao da voli Tesu. U stvari, pošto su oboje zreliji, veza im je mirnija i stabilnija, a ljubav jača. Međutim, Kolove tajne prete da unište sve ono što je mladi par godinama gradio. I zbog toga se postavlja pitanje može li njihova veza na daljinu da uspe. Ovoga puta, sve je u Tesinim rukama. Upozorenje: Spremite se za potpuno drugačijeg Kola. Ranjiviji je i zamišljen, i dalje pomalo nepromišljen i neizbrušen, ali i ozbiljan pravnik. Sve sluti na to da bi Kol mogao biti poput vina koje što je starije, sve je bolje.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter