Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Poljupci

Poljupci

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Manuel Vilas


ISBN:

978-86-521-5073

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5915

Broj strana:

416

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Autor romana Ordesa

Nežan i dirljiv roman velike lepote o suštinskoj težnji za ljubavlju.

Na preporuku lekara, Salvador napušta Madrid i odlazi u kolibu u planini gde upoznaje petnaest godina mlađu strastvenu ženu. Neočekivano i brzo, među njima se razvija veliko uzajamno poverenje. Njihovi susreti su okupani svetlošću, i svaki put im donose uzbudljiva otkrovenja.

Oboje nose breme prošlosti koje stalno iskrsava dok grade sve čvršću vezu. Salvador je sklon da idealizuje ljubav, on je svojevrsni Don Kihot koji istovremeno žudi za mlađom ženom i plaši se svoje zrele ljubavi prema njoj. Njegove vetrenjače nisu divovi, već rutina svakodnevnog života koja se u potpunosti menja.

Poljupci su roman o romantičnoj i idealizovanoj ljubavi, ali i onoj telesnoj koja usred globalne krize povezuje dva ljudska bića u pokušaju da se vrate u domovinu erotike, to misteriozno mesto na kojem muškarci i žene pronalaze dublji smisao života.

  • Prevodilac: Gordana Mihajlović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autor romana Ordesa Nežan i dirljiv roman velike lepote o suštinskoj težnji za ljubavlju. Na preporuku lekara, Salvador napušta Madrid i odlazi u kolibu u planini gde upoznaje petnaest godina mlađu strastvenu ženu. Neočekivano i brzo, među njima se razvija veliko uzajamno poverenje. Njihovi susreti su okupani svetlošću, i svaki put im donose uzbudljiva otkrovenja. Oboje nose breme prošlosti koje stalno iskrsava dok grade sve čvršću vezu. Salvador je sklon da idealizuje ljubav, on je svojevrsni Don Kihot koji istovremeno žudi za mlađom ženom i plaši se svoje zrele ljubavi prema njoj. Njegove vetrenjače nisu divovi, već rutina svakodnevnog života koja se u potpunosti menja. Poljupci su roman o romantičnoj i idealizovanoj ljubavi, ali i onoj telesnoj koja usred globalne krize povezuje dva ljudska bića u pokušaju da se vrate u domovinu erotike, to misteriozno mesto na kojem muškarci i žene pronalaze dublji smisao života.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter