Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Pet sestara

Pet sestara

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-04539-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D4651

Broj strana:

254

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Porodica.
Prijateljstvo.
Moćna ženska dinastija.

Putovanje u veličanstveni svet mode.

Priča o dubokom prijateljstvu dve izuzetne žene.

Kada je Madalena Splendori prvi put ušla u butik Adele Kazagrande, između njih dve rođena je veza koja će ih zauvek spajati. Od prvih reči koje su razmenile, ove dve žene osećaju da su vrlo slične: obe ih pokreće strast i slobodan duh. Duh koji je omogućio Madaleni da pobegne od bede u kojoj je rođena i postane slavna figura u rimskim salonima, a Adele da sa suprugom započne modni biznis i ostvari svoje snove.

Vrlo brzo njeni modni dodaci postaju poznati širom sveta, a to će biti samo početak nezaustavljivog uspeha. Adele će svoju ljubav prema ovom zanatu i tradiciji, kao i svoj vizionarski duh, preneti svojim kćerkama, koje će ovaj brend pretvoriti u ikonu luksuza i elegancije.

Neverovatno putovanje na kojem ćete osetiti luksuzne tkanine pod prstima i diviti se jedinstvenom glamuru italijanske mode dok šetate impozantnim ulicama Rima.

  • Prevodilac: Jelica Petković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Porodica. Prijateljstvo. Moćna ženska dinastija. Putovanje u veličanstveni svet mode. Priča o dubokom prijateljstvu dve izuzetne žene. Kada je Madalena Splendori prvi put ušla u butik Adele Kazagrande, između njih dve rođena je veza koja će ih zauvek spajati. Od prvih reči koje su razmenile, ove dve žene osećaju da su vrlo slične: obe ih pokreće strast i slobodan duh. Duh koji je omogućio Madaleni da pobegne od bede u kojoj je rođena i postane slavna figura u rimskim salonima, a Adele da sa suprugom započne modni biznis i ostvari svoje snove. Vrlo brzo njeni modni dodaci postaju poznati širom sveta, a to će biti samo početak nezaustavljivog uspeha. Adele će svoju ljubav prema ovom zanatu i tradiciji, kao i svoj vizionarski duh, preneti svojim kćerkama, koje će ovaj brend pretvoriti u ikonu luksuza i elegancije. Neverovatno putovanje na kojem ćete osetiti luksuzne tkanine pod prstima i diviti se jedinstvenom glamuru italijanske mode dok šetate impozantnim ulicama Rima.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter