Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Nevolje s vojvodom

Nevolje s vojvodom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Alexa Aston


ISBN:

9789531435765

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D6300

Broj strana:

290

Težina:

355 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

38,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nevolje s vojvodom drugi je roman u serijalu Vojvode na krivom putu hit-autorice Alexe Aston o petorici aristokrata koji se poznaju iz dječačkih dana i optuženi su za zločine koje nisu počinili.

Nakon bratove pogibije, Wyatt Stanton iznenada postaje vojvoda od Amesburyja i vraća se na imanje Amberwood, mjesto koje je nekoć volio ali je s njega prognan zbog lažnih optužbi. Bivši vojnik i špijun, Wyatt sada mora postati član visokog društva i pronaći si vojvotkinju koja će mu podariti nasljednika. Za oko mu zapne prelijepa udovica Meadow Grant, koja je i sama u potrazi za muškarcem s kojim će zasnovati obitelj. Iako je Wyatt uvjeren da nijedna žena ne može odoljeti jednom vojvodi, Meadow nije nimalo zadivljena njegovim bogatstvom i titulom. Je li se novopečeni vojvoda spreman pomučiti kako bi osvojio ruku žene za koju je čvrsto odlučio da mora postati njegova vojvotkinja? Iako oboje tvrde da ih romansa ne zanima i da od bračnih partnera žele samo djecu, hoće li ljubav ipak pronaći put do njihovih srdaca?

  • Originalni naziv: Deflecting the Duke
  • Prevodilac: Dijana Štambak
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2024
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Nevolje s vojvodom drugi je roman u serijalu Vojvode na krivom putu hit-autorice Alexe Aston o petorici aristokrata koji se poznaju iz dječačkih dana i optuženi su za zločine koje nisu počinili. Nakon bratove pogibije, Wyatt Stanton iznenada postaje vojvoda od Amesburyja i vraća se na imanje Amberwood, mjesto koje je nekoć volio ali je s njega prognan zbog lažnih optužbi. Bivši vojnik i špijun, Wyatt sada mora postati član visokog društva i pronaći si vojvotkinju koja će mu podariti nasljednika. Za oko mu zapne prelijepa udovica Meadow Grant, koja je i sama u potrazi za muškarcem s kojim će zasnovati obitelj. Iako je Wyatt uvjeren da nijedna žena ne može odoljeti jednom vojvodi, Meadow nije nimalo zadivljena njegovim bogatstvom i titulom. Je li se novopečeni vojvoda spreman pomučiti kako bi osvojio ruku žene za koju je čvrsto odlučio da mora postati njegova vojvotkinja? Iako oboje tvrde da ih romansa ne zanima i da od bračnih partnera žele samo djecu, hoće li ljubav ipak pronaći put do njihovih srdaca?

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter