Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Kobno obećanje

Kobno obećanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789531435871

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D6293

Broj strana:

384

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Roman Kobno obećanje autorice Angele Marsons donosi deveti slučaj kultne inspektorice Kim Stone.

Eci peci pec!

Kada je u lokalnoj šumi otkriveno tijelo brutalno ubijenog liječnika, detektivka Kim Stone šokirana je otkrićem da je žrtva upravo Gordon Cordell – čovjek povezan s prethodnim njezinim slučajem koji je uključivao smrt mlade učenice. Gordon možda ima mutnu prošlost, ali tko bi ga želio mrtvog? Dok je istraga u punom jeku, kroz užasnu prometnu nesreću prolazi Gordonov sin, Saul, nakon čega se svim snagama bori za život. Kao i u uvijek, Kim je sigurna da slučajnosti ne postoje.

Međutim, nakon što je pronađeno još jedno brutalno izmrcvareno tijelo Kim uviđa uznemirujuću poveznicu između žrtava i bolnice Russells Hall. Iste bolnice u kojoj je Gordon godinama radio.

Kim i njezin tim na koljenima su još zbog gubitka kolege kada se suočavaju s jednim od najopasnijih serijskih ubojica do sada. Sve je na liniji. Može li Kim održati svoj tim na okupu i pronaći ubojicu prije nego što se broj žrtava drastično poveća?

Ostali naslovi iz serijala:

Nijemi vrisak
Izopačene igre
Izgubljene djevojčice
Pravi se mrtva
Krvne veze
Mrtve duše
Slomljene kosti
Mrtva istina

  • Originalni naziv: Fatal Promise
  • Prevodilac: Nikolina Palašić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2024
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman Kobno obećanje autorice Angele Marsons donosi deveti slučaj kultne inspektorice Kim Stone. Eci peci pec! Kada je u lokalnoj šumi otkriveno tijelo brutalno ubijenog liječnika, detektivka Kim Stone šokirana je otkrićem da je žrtva upravo Gordon Cordell – čovjek povezan s prethodnim njezinim slučajem koji je uključivao smrt mlade učenice. Gordon možda ima mutnu prošlost, ali tko bi ga želio mrtvog? Dok je istraga u punom jeku, kroz užasnu prometnu nesreću prolazi Gordonov sin, Saul, nakon čega se svim snagama bori za život. Kao i u uvijek, Kim je sigurna da slučajnosti ne postoje. Međutim, nakon što je pronađeno još jedno brutalno izmrcvareno tijelo Kim uviđa uznemirujuću poveznicu između žrtava i bolnice Russells Hall. Iste bolnice u kojoj je Gordon godinama radio. Kim i njezin tim na koljenima su još zbog gubitka kolege kada se suočavaju s jednim od najopasnijih serijskih ubojica do sada. Sve je na liniji. Može li Kim održati svoj tim na okupu i pronaći ubojicu prije nego što se broj žrtava drastično poveća? Ostali naslovi iz serijala: Nijemi vrisak Izopačene igre Izgubljene djevojčice Pravi se mrtva Krvne veze Mrtve duše Slomljene kosti Mrtva istina

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter