Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Ljubavne priče iz Kazablanke

Ljubavne priče iz Kazablanke

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Fiona Valpi


ISBN:

978-86-10-05021-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D6223

Broj strana:

284

Težina:

293 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Neobičan grad pruža mladoj devojci nadu.
Može li i jednoj izgubljenoj duši da ponudi drugu šansu?

Maroko, 1941. Pošto je Francuska pala pod nacističku okupaciju, dvanaestogodišnja Žozi beži sa porodicom u Kazablanku, gde čekaju priliku da odu u Ameriku. Život je ovde intenzivan poput svetlosti sunca, a svaki prizor, miris i zvuk preplavljuju čula u tom svetu toliko drugačijem i dalekom od nevolja kod kuc´e – i Žozi se to sviđa.

Sedamdeset godina kasnije, još jedna izgubljena duša stiže u ovaj očaravajući lučki grad, tražeći novi život. Zoi se suočava sa brojnim izazovima na nepoznatom mestu. Ali kada ispod podnih dasaka

c´erkine spavac´e sobe pronađe malu drvenu kutiju i dnevnik iz 1940, Zoi otkriva unutrašnji svet mlade Žozi, koja je nekada imala isti pogled na Atlantski okean, ali je poznavala jednu sasvim drugačiju Kazablanku.

Ubrzo Zoi počinje da vidi svoj novi dom Džozinim očima. Ali može li joj nova perspektiva pomoc´i da tragediju pretoči u nadu i pronađe utehu koja joj je potrebna da izleči svoje slomljeno srce?

  • Originalni naziv: The storyteller of Casablanca...
  • Prevodilac: Sanja Bošnjak
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2024
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Neobičan grad pruža mladoj devojci nadu. Može li i jednoj izgubljenoj duši da ponudi drugu šansu? Maroko, 1941. Pošto je Francuska pala pod nacističku okupaciju, dvanaestogodišnja Žozi beži sa porodicom u Kazablanku, gde čekaju priliku da odu u Ameriku. Život je ovde intenzivan poput svetlosti sunca, a svaki prizor, miris i zvuk preplavljuju čula u tom svetu toliko drugačijem i dalekom od nevolja kod kuc´e – i Žozi se to sviđa. Sedamdeset godina kasnije, još jedna izgubljena duša stiže u ovaj očaravajući lučki grad, tražeći novi život. Zoi se suočava sa brojnim izazovima na nepoznatom mestu. Ali kada ispod podnih dasaka c´erkine spavac´e sobe pronađe malu drvenu kutiju i dnevnik iz 1940, Zoi otkriva unutrašnji svet mlade Žozi, koja je nekada imala isti pogled na Atlantski okean, ali je poznavala jednu sasvim drugačiju Kazablanku. Ubrzo Zoi počinje da vidi svoj novi dom Džozinim očima. Ali može li joj nova perspektiva pomoc´i da tragediju pretoči u nadu i pronađe utehu koja joj je potrebna da izleči svoje slomljeno srce?

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter