Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Nađi me

Nađi me

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Andre Asiman


ISBN:

978-86-89597-34-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B0992

Broj strana:

241

Težina:

332 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nađi me počinje susretom u vozu na putu od Firence do Rima. Narator je Samjuel, Elijov otac, istoričar i kritičar umetnosti koji putuje kako bi održao predavanje i sreo se sa sinom. On sreće Mirandu, mladu ženu koja je krenula u posetu svom ocu, i sa njom započinje razgovor. Asiman nam, dosta smelo, pruža uvid u romansu koja se može definisati kao kontroverzna. Ona počinje razgovorom koji istovremeno istražuje i otkriva. Kada Samjuel dobije poruku od sina koji pomera sastanak, Miranda ga poziva da joj se pridruži na ručku u stanu njenog oca. Na putu svraćaju do prodavnice a onda šetaju po Rimu, posećuju stara zdanja i razgovaraju unedogled. Kasnije će, naravno, otići malo dalje od razgovora i kada ih Elio poseti narednog dana, biće oduševljen jer vidi svog oca podmlađenog i zaljubljenog. Asiman divno oživljava Rim – njegova ljubav prema ovog gradu prenosi se na ljubav koja se razvija između Samjuela i Mirande.
Elio je narator drugog dela romana koji je smešten u Parizu, gde će imati aferu sa starijim muškarcem dok i dalje žudi za Oliverom (koji dobija glas u trećem delu romana). Oliver je oženjen i ima decu, ali čitaoci koji su zavoleli prvi roman sigurno žele da znaju da li će se on i Elio ponovo ujediniti. Moraće da pročitaju knjigu kako bi to otkrili, iako je naslov prilično sugestivan.

  • Originalni naziv: Find Me / André Aciman...
  • Prevodilac: Marija Obadović
  • Izdanje: 2
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nađi me počinje susretom u vozu na putu od Firence do Rima. Narator je Samjuel, Elijov otac, istoričar i kritičar umetnosti koji putuje kako bi održao predavanje i sreo se sa sinom. On sreće Mirandu, mladu ženu koja je krenula u posetu svom ocu, i sa njom započinje razgovor. Asiman nam, dosta smelo, pruža uvid u romansu koja se može definisati kao kontroverzna. Ona počinje razgovorom koji istovremeno istražuje i otkriva. Kada Samjuel dobije poruku od sina koji pomera sastanak, Miranda ga poziva da joj se pridruži na ručku u stanu njenog oca. Na putu svraćaju do prodavnice a onda šetaju po Rimu, posećuju stara zdanja i razgovaraju unedogled. Kasnije će, naravno, otići malo dalje od razgovora i kada ih Elio poseti narednog dana, biće oduševljen jer vidi svog oca podmlađenog i zaljubljenog. Asiman divno oživljava Rim – njegova ljubav prema ovog gradu prenosi se na ljubav koja se razvija između Samjuela i Mirande. Elio je narator drugog dela romana koji je smešten u Parizu, gde će imati aferu sa starijim muškarcem dok i dalje žudi za Oliverom (koji dobija glas u trećem delu romana). Oliver je oženjen i ima decu, ali čitaoci koji su zavoleli prvi roman sigurno žele da znaju da li će se on i Elio ponovo ujediniti. Moraće da pročitaju knjigu kako bi to otkrili, iako je naslov prilično sugestivan.

Dodatne informacije

Izdavač Štrik Publishing House
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter