Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Colin McRae Rally 3

Colin McRae Rally 3

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

5037999007043

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M1002

Broj strana:

0

Težina:

124 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Colin Mcrae rally 3 je simulacija svjetskog prvenstva u rallyu. Ova igra je treći nastavak jedne od najpopularnijih igara o bivšem svjetskom prvaku u rally-a, Škotu Colinu McRaeu.

Nakon ulaska u igru igraču se otvaraju četiri opcije: Championship, Stages, Options, Extras, te nezaobilani Exit ukoliko želite napustiti igru.

Ulaskom u opciju championship ili u prijevodu svjetsko prvenstvo igraču se otvara mogućnost igranja svjetskog prvenstva u rally-ju. Vozača kao ni njegov automobil ne možete birati jer vam kompjuter dodjeli da vi upravljate glavnim likom igre Colinom McRaeom i njegovim Ford Focusom. U prvoj sezoni rally-ja igrate na razini Normal (postoje tri opcije težine na koje možete prelaziti igru, a to su: Normal, Hard i Very Hard.) U prvoj sezoni rallya imate samo šest staza na kojima se natječete za naslov svjetskog prvaka u rally-ju. Svaka od staza sadrži šest normalnih stage-a (etapa) na kojima se natječete, plus još jedan Super special stage. Nakon što prođete prvu sezonu rallya na razini Normal prelazite na drugu sezonu, ali nju igrate na razini Hard. U drugoj sezoni dobivate još dva nova rally-ja.

Opcija Stages nudi izbor igraču igranja nekog od stage-ova (etapa) rallya. U ovoj opciji mogu sudjelovati najviše 4 igrača. (mogu igrati jedan po jedan (Alternate mode) ili Split Screen - podjeljen ekran - svi igrači igraju istovremeno). Ako igrate opciju stages imate pravo na izbor automobila (1 od 7 plus one koje dobijete kad prelazite igru.)

Automobili koje možete birati: Ford Focus, Mitsubishi Lancer , Citroen Xsara kit car, Subaru Impreza WRX , MG ZR Rally car, Ford Puma rally car i Fiat Punto.

Svaki od navedenih automobila ima zapisanu snagu. Od staza ponuđene su one u Španjolskoj, Velikoj Britaniji, Grčkoj, SAD-u, Australiji i Finskoj. Svaki od ovih rally-ja je različit po pitanju okoliša i vrsta cesta po kojima se natječete.

Extras omogućuje vam da vidite video isječke svih rally-ja, a možete vidjeti prilog o najbržoj utrci na svijetu zvanu Sto milja Indianapolisa.

Colin McRae Rally 3 je jedna od najboljih simulacija rally-ja na tržištu. Prednosti ove igre su te da sve izgleda realno, od staza, automobila i okoliša, pa sve do najsitnijih detalja. Pri vožnji svakako može doći doći do pucanja gume, stakla i sličnih elemenata što doprinosi realnosti. Može doći i do razbijanja auta, kvara motora , pucanja ovjesa, ali i samog držača kotača, baš kao i u stvarnosti. Šuma, cesta , drveće i blato također izgledaju vrlo realno.

Igra zahtijeva PC računar sa Windowsima, barem 128MB memorije i grafičku karticu sa sa barem 32MB.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Engleski jezik
  • Vrsta uveza: CD kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x190
  • Zemlja porijekla: Velika Britanija
  • Stanje: Nova

Detalji

Colin Mcrae rally 3 je simulacija svjetskog prvenstva u rallyu. Ova igra je treći nastavak jedne od najpopularnijih igara o bivšem svjetskom prvaku u rally-a, Škotu Colinu McRaeu. Nakon ulaska u igru igraču se otvaraju četiri opcije: Championship, Stages, Options, Extras, te nezaobilani Exit ukoliko želite napustiti igru. Ulaskom u opciju championship ili u prijevodu svjetsko prvenstvo igraču se otvara mogućnost igranja svjetskog prvenstva u rally-ju. Vozača kao ni njegov automobil ne možete birati jer vam kompjuter dodjeli da vi upravljate glavnim likom igre Colinom McRaeom i njegovim Ford Focusom. U prvoj sezoni rally-ja igrate na razini Normal (postoje tri opcije težine na koje možete prelaziti igru, a to su: Normal, Hard i Very Hard.) U prvoj sezoni rallya imate samo šest staza na kojima se natječete za naslov svjetskog prvaka u rally-ju. Svaka od staza sadrži šest normalnih stage-a (etapa) na kojima se natječete, plus još jedan Super special stage. Nakon što prođete prvu sezonu rallya na razini Normal prelazite na drugu sezonu, ali nju igrate na razini Hard. U drugoj sezoni dobivate još dva nova rally-ja. Opcija Stages nudi izbor igraču igranja nekog od stage-ova (etapa) rallya. U ovoj opciji mogu sudjelovati najviše 4 igrača. (mogu igrati jedan po jedan (Alternate mode) ili Split Screen - podjeljen ekran - svi igrači igraju istovremeno). Ako igrate opciju stages imate pravo na izbor automobila (1 od 7 plus one koje dobijete kad prelazite igru.) Automobili koje možete birati: Ford Focus, Mitsubishi Lancer , Citroen Xsara kit car, Subaru Impreza WRX , MG ZR Rally car, Ford Puma rally car i Fiat Punto. Svaki od navedenih automobila ima zapisanu snagu. Od staza ponuđene su one u Španjolskoj, Velikoj Britaniji, Grčkoj, SAD-u, Australiji i Finskoj. Svaki od ovih rally-ja je različit po pitanju okoliša i vrsta cesta po kojima se natječete. Extras omogućuje vam da vidite video isječke svih rally-ja, a možete vidjeti prilog o najbržoj utrci na svijetu zvanu Sto milja Indianapolisa. Colin McRae Rally 3 je jedna od najboljih simulacija rally-ja na tržištu. Prednosti ove igre su te da sve izgleda realno, od staza, automobila i okoliša, pa sve do najsitnijih detalja. Pri vožnji svakako može doći doći do pucanja gume, stakla i sličnih elemenata što doprinosi realnosti. Može doći i do razbijanja auta, kvara motora , pucanja ovjesa, ali i samog držača kotača, baš kao i u stvarnosti. Šuma, cesta , drveće i blato također izgledaju vrlo realno. Igra zahtijeva PC računar sa Windowsima, barem 128MB memorije i grafičku karticu sa sa barem 32MB.

Dodatne informacije

Izdavač The Codemasters
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Knjige koje bi vas mogle zanimati:

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter