Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Nastanak još jednog holivudskog remek-dela

Nastanak još jednog holivudskog remek-dela

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tom Henks


ISBN:

978-86-521-5035-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5601

Broj strana:

456

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Roman o snimanju višemilionskog superherojskog akcionog filma sa velikim zvezdama i o skromnim stripovima koji su ga inspirisali. Komično, dirljivo i inspirativno, dok istovremeno čitamo o promenama u Americi i američkoj kulturi od Drugog svetskog rata do današnjih dana.

Prvi deo ove priče odvija se 1947. godine. Po povratku iz rata umorni vojnik upoznaje svog talentovanog petogodišnjeg nećaka, ostavlja na dete neizbrisiv utisak, a zatim nestaje na dvadeset i tri godine.

Rez na 1970: nećak, koji sada crta andergraund stripove u Ouklandu u Kaliforniji, ponovo se povezuje sa svojim ujakom i, sećajući se stripa koji je video kada je imao pet godina, crta novu verziju sa svojim ujakom kao ratnim herojem iz Drugog svetskog rata.

Rez na današnje dane: komercijalno uspešan režiser otkriva strip iz 1970. godine i odlučuje da ga pretvori u savremeni film o superherojima.

Nagoveštaj filmske ekipe: upoznajemo izuzetno napornu mušku filmsku zvezdu, njegovu divnu glavnu partnerku u filmu, ekscentričnog scenaristu/režisera, producenta, potrčka asistenta producenta i sve ostale sa obe strane kamere.

Dodatni materijal: u romanu se nalaze i tri stripa – koje je sve kreirao Tom Henks – uključujući strip kojim je inspirisano „još jedno holivudsko remek-delo“ ovog romana.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman o snimanju višemilionskog superherojskog akcionog filma sa velikim zvezdama i o skromnim stripovima koji su ga inspirisali. Komično, dirljivo i inspirativno, dok istovremeno čitamo o promenama u Americi i američkoj kulturi od Drugog svetskog rata do današnjih dana. Prvi deo ove priče odvija se 1947. godine. Po povratku iz rata umorni vojnik upoznaje svog talentovanog petogodišnjeg nećaka, ostavlja na dete neizbrisiv utisak, a zatim nestaje na dvadeset i tri godine. Rez na 1970: nećak, koji sada crta andergraund stripove u Ouklandu u Kaliforniji, ponovo se povezuje sa svojim ujakom i, sećajući se stripa koji je video kada je imao pet godina, crta novu verziju sa svojim ujakom kao ratnim herojem iz Drugog svetskog rata. Rez na današnje dane: komercijalno uspešan režiser otkriva strip iz 1970. godine i odlučuje da ga pretvori u savremeni film o superherojima. Nagoveštaj filmske ekipe: upoznajemo izuzetno napornu mušku filmsku zvezdu, njegovu divnu glavnu partnerku u filmu, ekscentričnog scenaristu/režisera, producenta, potrčka asistenta producenta i sve ostale sa obe strane kamere. Dodatni materijal: u romanu se nalaze i tri stripa – koje je sve kreirao Tom Henks – uključujući strip kojim je inspirisano „još jedno holivudsko remek-delo“ ovog romana.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter