Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Pali anđeo

Pali anđeo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lauren Kate


ISBN:

978-953-324-040-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5352

Broj strana:

368

Težina:

299 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Što učiniti kad shvatite da vam izmiče ljubav koju vam je sudbina namijenila, kad slutite da onaj kojeg volite ne pripada ovom svijetu, nego je posrnulo nebesko biće?

Pali anđeo (Fallen, 2009.) prvi je dio četverodijelne fantastične sage o zabranjenoj ljubavi, američke spisateljice Lauren Kate, za koju je filmski studio Disney otkupio prava odmah po izlasku prvog romana.

Junakinja Luce Price u zlokobnoj popravnoj ustanovi Mač i križ upoznaje tajanstvenog i suzdržanog Daniela Grigorija, mladića koji je odmah neodoljivo privuče, kao da se radi o velikoj ljubavi iz nekog prošlog života. Iako joj Daniel jasno daje da znanja kako s njom ne želi imati ništa, sedamnaestogodišnja Luce uskoro shvati da on skriva sudbonosnu tajnu, koju mora doznati, čak i po cijenu života.

Kritika je Pali anđeo odmah po izlasku prepoznala kao mogućeg nasljednika i idealnu novu literaturu za ljubitelje Sumrak sage, a roman se izravno uvrstio među pet najprodavanijih knjiga na prestižnoj ljestvici bestselera New York Timesa.

Drugi dio sage, Torment, svjetsku premijeru doživjet će 28. rujna, a čitatelji ga uskoro mogu očekivati i u Hrvatskoj u izdanju Znanja.

***

  • Originalni naziv: Fallen
  • Prevodilac: Maja Markunović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 122x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Što učiniti kad shvatite da vam izmiče ljubav koju vam je sudbina namijenila, kad slutite da onaj kojeg volite ne pripada ovom svijetu, nego je posrnulo nebesko biće? Pali anđeo (Fallen, 2009.) prvi je dio četverodijelne fantastične sage o zabranjenoj ljubavi, američke spisateljice Lauren Kate, za koju je filmski studio Disney otkupio prava odmah po izlasku prvog romana. Junakinja Luce Price u zlokobnoj popravnoj ustanovi Mač i križ upoznaje tajanstvenog i suzdržanog Daniela Grigorija, mladića koji je odmah neodoljivo privuče, kao da se radi o velikoj ljubavi iz nekog prošlog života. Iako joj Daniel jasno daje da znanja kako s njom ne želi imati ništa, sedamnaestogodišnja Luce uskoro shvati da on skriva sudbonosnu tajnu, koju mora doznati, čak i po cijenu života. Kritika je Pali anđeo odmah po izlasku prepoznala kao mogućeg nasljednika i idealnu novu literaturu za ljubitelje Sumrak sage, a roman se izravno uvrstio među pet najprodavanijih knjiga na prestižnoj ljestvici bestselera New York Timesa. Drugi dio sage, Torment, svjetsku premijeru doživjet će 28. rujna, a čitatelji ga uskoro mogu očekivati i u Hrvatskoj u izdanju Znanja. ***

Dodatne informacije

Izdavač Znanje
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter