Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Senka i Kost - Griša Trilogija 1

Senka i Kost - Griša Trilogija 1

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Li Bardugo


ISBN:

978-86-89565-59-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D4728

Broj strana:

300

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Sa svih strana u neprijateljskom okruženju, nekada ponosna Ravkija sada je zemlja rascepljena nadvoje Senovitim Preklopom, oblašću skoro neprobojne tame koja vrvi od čudovišta što se hrane ljudskim mesom. U beznadežnoj situaciji, sudbinu cele zemlje u svojim rukama ima jedna usamljena izbeglica, kao neželjen teret i svoju neispunjenu sudbinu. Alina Starkov se nikada ni u čemu nije isticala.

Međutim, kada njen puk bude napadnut u Preklopu, a njen najbolji prijatelj teško ranjen, Alina otkriva u sebi uspavanu moć koja će njemu spasti život – moć koja bi mogla da bude ključna za oslobađanje njene ratom opustošene zemlje. Otrgnuta od svega što je ikada znala, Alina odlazi na kraljevski dvor da se obučava kao pripadnica Griša, elitnog staleža ljudskih bića s magijskim moćima, koji predvodi tajanstveni Mračnjak. Ali ništa u tom raskošnom svetu nije onakvo kakvim se čini.

Uz tamu koja se nad njom nadvija i čitavim kraljevstvom koje zavisi od njene neukroćene moći, Alina mora da se suoči s tajnama Griša... ali i tajnom koju nosi u svom srcu.

  • Originalni naziv: Shadow and Bone
  • Prevodilac: Jelena Katić Živanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Sa svih strana u neprijateljskom okruženju, nekada ponosna Ravkija sada je zemlja rascepljena nadvoje Senovitim Preklopom, oblašću skoro neprobojne tame koja vrvi od čudovišta što se hrane ljudskim mesom. U beznadežnoj situaciji, sudbinu cele zemlje u svojim rukama ima jedna usamljena izbeglica, kao neželjen teret i svoju neispunjenu sudbinu. Alina Starkov se nikada ni u čemu nije isticala. Međutim, kada njen puk bude napadnut u Preklopu, a njen najbolji prijatelj teško ranjen, Alina otkriva u sebi uspavanu moć koja će njemu spasti život – moć koja bi mogla da bude ključna za oslobađanje njene ratom opustošene zemlje. Otrgnuta od svega što je ikada znala, Alina odlazi na kraljevski dvor da se obučava kao pripadnica Griša, elitnog staleža ljudskih bića s magijskim moćima, koji predvodi tajanstveni Mračnjak. Ali ništa u tom raskošnom svetu nije onakvo kakvim se čini. Uz tamu koja se nad njom nadvija i čitavim kraljevstvom koje zavisi od njene neukroćene moći, Alina mora da se suoči s tajnama Griša... ali i tajnom koju nosi u svom srcu.

Dodatne informacije

Izdavač Urban Reads
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter