Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Opsada i Oluja - Griša Trilogija 2

Opsada i Oluja - Griša Trilogija 2

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Li Bardugo


ISBN:

978-86-89565-60-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D4729

Broj strana:

463

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,50 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Tama nikad ne umire. Pobegavši daleko preko Iskonskog mora, progonjena sećanjem na one kojima je oduzela život u Preklopu, Alina pokušava da u nepoznatoj zemlji otpočne nov život s Malom. Vrlo brzo shvata da to nije nimalo lako jer se istovremeno trudi da prikrije svoju prirodu Suncezovke, ipak ne uspevši zadugo da beži od svoje prošlosti niti od svoje sudbine.

Mračnjak se iz Preklopa pojavljuje sa zastrašujućom novom moći i opakim planom koji će dovesti u pitanje i same granice prirodnog sveta. Uz pomoć zloglasnog morskog razbojnika, Alina se vraća u domovinu odlučna da se bori protiv silâ koje prete Ravkiji. Iako njena moć raste, Alina upada sve dublje u Mračnjakovu zamku zabranjene magije i sve više se udaljava od Mala.

Na kraju će morati da bira između svoje zemlje i svoje moći, s jedne, i ljubavi za koju je oduvek mislila da će je voditi kroz život, s druge strane – ili rizikuje da izgubi sve u neizbežnoj oluji koja im predstoji.

  • Originalni naziv: Siege and Storm
  • Prevodilac: Jelena Katić Živanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Tama nikad ne umire. Pobegavši daleko preko Iskonskog mora, progonjena sećanjem na one kojima je oduzela život u Preklopu, Alina pokušava da u nepoznatoj zemlji otpočne nov život s Malom. Vrlo brzo shvata da to nije nimalo lako jer se istovremeno trudi da prikrije svoju prirodu Suncezovke, ipak ne uspevši zadugo da beži od svoje prošlosti niti od svoje sudbine. Mračnjak se iz Preklopa pojavljuje sa zastrašujućom novom moći i opakim planom koji će dovesti u pitanje i same granice prirodnog sveta. Uz pomoć zloglasnog morskog razbojnika, Alina se vraća u domovinu odlučna da se bori protiv silâ koje prete Ravkiji. Iako njena moć raste, Alina upada sve dublje u Mračnjakovu zamku zabranjene magije i sve više se udaljava od Mala. Na kraju će morati da bira između svoje zemlje i svoje moći, s jedne, i ljubavi za koju je oduvek mislila da će je voditi kroz život, s druge strane – ili rizikuje da izgubi sve u neizbežnoj oluji koja im predstoji.

Dodatne informacije

Izdavač Urban Reads
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter