Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Guinness World Records 2014

Guinness World Records 2014

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Grupa autora


ISBN:

978-953-316-658-2

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8938

Broj strana:

271

Težina:

1241 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

54,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

GUINNESS WORLD RECORDS™ 2014
VRATIO SE I BOLJI JE NEGO IKAD PRIJE!
EKSTREMNO… IMPRESIVAN

Zakoračite u nevjerojatni svijet rekorda u novom izdanju najprodavanije knjige s autorskim pravima na svijetu!

Veliki povratak najprodavanije knjige s autorskim pravima na svijetu! Novo izdanje knjige Guinness World Records za 2014. godinu prepuno je fantastičnih rekorda, uključujući novu i poboljšanu 3D tehnologiju, te više od 3000 nevjerojatnih novih rekorda.

Ovogodišnje izdanje najprodavanije knjige s autorskim pravima na svijetu, koja je prvi put objavljena 1955. i do danas se u više od stotinu zemalja prodala u više od 120 milijuna primjeraka, ispunjeno je s fantastičnim novim rekorderima, aplikacijama i mnogim drugim zanimljivostima unutar knjige, među kojima se nalazi:

Nevjerojatni novi rekorderi – U knjizi su predstavljeni nevjerojatni, nikad prije viđeni rekorderi, uključujući i Najmanjeg psa na svijetu, Najvećeg robota i Najveću zbirku suvenira povezanih sa Star Warsima. Uz njih su se našli i svi s fantastičnim postignućima u svijetu zabave, sporta, znanosti i tehnologije, svemira i šire!

Proširena stvarnost – 3D tehnologija se vratila, još veća i bolja! Skinite besplatnu aplikaciju, usmjerite svoj mobilni uređaj prema posebno označenom rekordu na stranici, i svjedočite kako ovaj oživljava u veličanstvenom 3D-u. Odabrani rekordi uključuju NAJVEĆU ZMIJU, NAJNIŽU ŽENU, NAJVEĆEG DINOSAURA i NAJVIŠU PLANINU.

Mini 10 – Glavni urednik knjige uspio je u knjigu ugurati još više podataka uvodeći odjeljke s informacijama na dnu stranica koji sadrže u potpunosti ilustriranih zaokruženih 10 superlativnih rekorda, uključujući najsmrtonosnije zmije, osobe koje najviše zarađuju ili najveće igračke!

  • Originalni naziv: Ginisova knjiga rekorda...
  • Prevodilac: Grupa prevodilaca
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 225x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

GUINNESS WORLD RECORDS™ 2014 VRATIO SE I BOLJI JE NEGO IKAD PRIJE! EKSTREMNO… IMPRESIVAN Zakoračite u nevjerojatni svijet rekorda u novom izdanju najprodavanije knjige s autorskim pravima na svijetu! Veliki povratak najprodavanije knjige s autorskim pravima na svijetu! Novo izdanje knjige Guinness World Records za 2014. godinu prepuno je fantastičnih rekorda, uključujući novu i poboljšanu 3D tehnologiju, te više od 3000 nevjerojatnih novih rekorda. Ovogodišnje izdanje najprodavanije knjige s autorskim pravima na svijetu, koja je prvi put objavljena 1955. i do danas se u više od stotinu zemalja prodala u više od 120 milijuna primjeraka, ispunjeno je s fantastičnim novim rekorderima, aplikacijama i mnogim drugim zanimljivostima unutar knjige, među kojima se nalazi: Nevjerojatni novi rekorderi – U knjizi su predstavljeni nevjerojatni, nikad prije viđeni rekorderi, uključujući i Najmanjeg psa na svijetu, Najvećeg robota i Najveću zbirku suvenira povezanih sa Star Warsima. Uz njih su se našli i svi s fantastičnim postignućima u svijetu zabave, sporta, znanosti i tehnologije, svemira i šire! Proširena stvarnost – 3D tehnologija se vratila, još veća i bolja! Skinite besplatnu aplikaciju, usmjerite svoj mobilni uređaj prema posebno označenom rekordu na stranici, i svjedočite kako ovaj oživljava u veličanstvenom 3D-u. Odabrani rekordi uključuju NAJVEĆU ZMIJU, NAJNIŽU ŽENU, NAJVEĆEG DINOSAURA i NAJVIŠU PLANINU. Mini 10 – Glavni urednik knjige uspio je u knjigu ugurati još više podataka uvodeći odjeljke s informacijama na dnu stranica koji sadrže u potpunosti ilustriranih zaokruženih 10 superlativnih rekorda, uključujući najsmrtonosnije zmije, osobe koje najviše zarađuju ili najveće igračke!

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter