Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Čarobna kuhinja za osobe sa dijabetesom i sve one koji žele zdravo da se hrane

Čarobna kuhinja za osobe sa dijabetesom i sve one koji žele zdravo da se hrane

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3087-0

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B1719

Broj strana:

240

Težina:

600 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

31,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Onoliko koliko je namenjena osobama sa dijabetesom, toliko je ova knjiga upućena svakome ko je odlučio da promenom ishrane unapredi svoj život.

Nastao iz najneposrednijeg ličnog iskustva, ovaj specifični kuvar predstavlja obilje zdravih, uravnoteženih, raznovrsnih i ukusnih jela za svakoga od nas. Ono što ga izdvaja od knjige recepata jeste njegova edukativna dimenzija. Pregledni tabelarni podaci prate svako jelo i namirnicu i omogućavaju nam da brzo sagledamo kakve su realne nutritivne vrednosti svakog konkretnog jela, a prvi put se kod nas precizno iznose i glikemijski indeksi pripremljenih jela i tačni podaci o gligemijskom opterećenju – posebno važni osobama s dijabetesom, koje moraju dobro znati koju količinu i vrstu ugljenih hidrata unose u organizam. Ovi podaci dragoceni su i svakome ko želi da smanji telesnu masu, unapredi mentalnu i fizičku kondiciju, osnaži osećaj zadovoljstva životom.

Sva prikazana jela oprobana su u realnom životu. Njihovu konzumaciju pratile su analize krvi, 2uživo je meren uticaj svakog pojedinačnog obroka na kretanje nivoa šećera u organizmu ispitanika. Izuzetni rezultati zaslužni su za lekarske preporuke, a izvanredni ukusi za široku prihvaćenost knjige i užitak njenih korisnika.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 190x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Onoliko koliko je namenjena osobama sa dijabetesom, toliko je ova knjiga upućena svakome ko je odlučio da promenom ishrane unapredi svoj život. Nastao iz najneposrednijeg ličnog iskustva, ovaj specifični kuvar predstavlja obilje zdravih, uravnoteženih, raznovrsnih i ukusnih jela za svakoga od nas. Ono što ga izdvaja od knjige recepata jeste njegova edukativna dimenzija. Pregledni tabelarni podaci prate svako jelo i namirnicu i omogućavaju nam da brzo sagledamo kakve su realne nutritivne vrednosti svakog konkretnog jela, a prvi put se kod nas precizno iznose i glikemijski indeksi pripremljenih jela i tačni podaci o gligemijskom opterećenju – posebno važni osobama s dijabetesom, koje moraju dobro znati koju količinu i vrstu ugljenih hidrata unose u organizam. Ovi podaci dragoceni su i svakome ko želi da smanji telesnu masu, unapredi mentalnu i fizičku kondiciju, osnaži osećaj zadovoljstva životom. Sva prikazana jela oprobana su u realnom životu. Njihovu konzumaciju pratile su analize krvi, 2uživo je meren uticaj svakog pojedinačnog obroka na kretanje nivoa šećera u organizmu ispitanika. Izuzetni rezultati zaslužni su za lekarske preporuke, a izvanredni ukusi za široku prihvaćenost knjige i užitak njenih korisnika.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter