Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Avanture jutarnjeg kluba - zver izvan ograde

Avanture jutarnjeg kluba - zver izvan ograde

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-80802-96-1

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5374

Broj strana:

259

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Avanture Jutarnjeg kluba su pred tobom! Kad dvanaestogodišnji Markus šutne svoju omiljenu loptu preko školske ograde, zna da je neće nikada dobiti nazad. Ništa što pređe preko tog zida nikad se ne vrati. Ali kada Markus dobije misterioznu poruku kojom se poziva da se pridruži Jutarnjem klubu istražitelja uskoro biva uvučen u uzbudljivu avanturu rešavanja misterije, zajedno sa novim drugarima: Stejsi, Lizom i Asimom!
Dok otkrivaju deo po deo zagonetke, istražitelji Jutarnjeg kluba počinju da shvataju da stvari nisu onakve kakvim se čine i da bi iza ograde moglo vrebati nešto neobično… Jutarnji klub vodi Stejsi, koja veruje u duhove i vampire. Život bi bio dosadan kada bismo svi bili isti, Jer, šta god da je završilo iza te ograde, nikad se više nije pojavilo. Nikad nije viđen niko da u zgradu koja postoji unutar ograde ulazi ili iz nje izlazi. Svet je prepun misterija. Poput misterije šta se desilo Markusovoj lopti. Treba samo da posegnemo za njima i da ih zgrabimo.
Avanture Jutarnjeg kluba prva je knjiga fudbalera engleske reprezentacije Markusa Rašforda, slavnog i velikog borca protiv siromaštva, koju je napisao sa dečjim autorom Aleksom Falase-Kojom. Prepuna je avanture i uz nju se šire horizonti, sanjaju veći snovi, pobeđuje i slave međusobne razlike.

  • Originalni naziv: The Breakfast Club Adventures...
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Avanture Jutarnjeg kluba su pred tobom! Kad dvanaestogodišnji Markus šutne svoju omiljenu loptu preko školske ograde, zna da je neće nikada dobiti nazad. Ništa što pređe preko tog zida nikad se ne vrati. Ali kada Markus dobije misterioznu poruku kojom se poziva da se pridruži Jutarnjem klubu istražitelja uskoro biva uvučen u uzbudljivu avanturu rešavanja misterije, zajedno sa novim drugarima: Stejsi, Lizom i Asimom! Dok otkrivaju deo po deo zagonetke, istražitelji Jutarnjeg kluba počinju da shvataju da stvari nisu onakve kakvim se čine i da bi iza ograde moglo vrebati nešto neobično… Jutarnji klub vodi Stejsi, koja veruje u duhove i vampire. Život bi bio dosadan kada bismo svi bili isti, Jer, šta god da je završilo iza te ograde, nikad se više nije pojavilo. Nikad nije viđen niko da u zgradu koja postoji unutar ograde ulazi ili iz nje izlazi. Svet je prepun misterija. Poput misterije šta se desilo Markusovoj lopti. Treba samo da posegnemo za njima i da ih zgrabimo. Avanture Jutarnjeg kluba prva je knjiga fudbalera engleske reprezentacije Markusa Rašforda, slavnog i velikog borca protiv siromaštva, koju je napisao sa dečjim autorom Aleksom Falase-Kojom. Prepuna je avanture i uz nju se šire horizonti, sanjaju veći snovi, pobeđuje i slave međusobne razlike.

Dodatne informacije

Izdavač Propolis
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter