Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Britanika - Prva bebina enciklopedija

Britanika - Prva bebina enciklopedija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Grupa autora


ISBN:

9788610046502

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5958

Broj strana:

74

Težina:

1300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

57,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Velika otkrića za male radoznalce!

Predivne ilustracije u ovoj knjizi obogaćene su jednostavnim tekstom koji poziva na igru i istraživanje sveta oko nas. Enciklopedija je nastala u saradnji sa dr Amandom Gamer, neuropsihologom sa višedecenijskim iskustvom u radu sa decom, zajedno sa stručnjacima iz različitih oblasti. Stoga je ova knjiga savršen temelj za izgradnju istraživačkog duha i afirmacije za celoživotnim učenjem.

Deca od najmlađeg doba neprekidno uče i istražuju svet oko sebe. Njihov mozak raste i razvija se do treće godine života više nego u bilo kom drugom uzrastu. Oni koriste svoja čula da osete i razumeju sve što ih okružuje. Ova knjiga, puna lakih i zvučnih reči, upoznaje mališane sa stvarima iz svakodnevnog života koristeći njima poznate primere. Ona takođe bogati njihov rečnik i pospešuje radoznalost – boje, oblici, brojevi i veličine, sve je to pažljivo utkano u stranice ove knjige. Ova enciklopedija je zamišljena kao interakcija između malog deteta i roditelja ili neke druge odrasle osobe od poverenja. Dok čitate ovu knjigu detetu, ohrabrujte ga da pokazuje pojmove o kojima govorite i da izgovara zvukove koji opisuju dati pojam.
dr Amanda Gamer
neuropsiholog, konsultant za razvoj deteta

Zavirite u stranice ove jedinstvene enciklopedije za najmlađe, u kojoj će mališani usvajati znanja o svetu oko nas još od najmlađeg doba. Uz vesele, živopisne ilustracije, kontraste i onomatopeje, dete će na sasvim novi način učiti o vremenskim prilikama koje postoje, hrani, voću, povrću, mašinama ili pak oblicima i veličinama koje treba da razlikuje.

Važne napomene:
- Jedinstvena bebina enciklopedija, nastala u saradnji sa dr Amandom Gamer, neuropsihologom i konsultantom za razvoj deteta.
- Živahne, raznobojne ilustracije Hanako Klulou, koje privlače pažnju deteta.
- Mnoštvo pojmova je propraćeno onomatopejama, koje bi i samo dete trebalo da ponavlja kako bi njegova spoznaja određenog pojma bila celovita.
- Knjiga je zamišljena kao interakcija između deteta i roditelja ili druge odrasle osobe od poverenja.
- Ovo izdanje može biti idealan poklon za najmlađe.

Ciljna grupa 0–3

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 210x280
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Velika otkrića za male radoznalce! Predivne ilustracije u ovoj knjizi obogaćene su jednostavnim tekstom koji poziva na igru i istraživanje sveta oko nas. Enciklopedija je nastala u saradnji sa dr Amandom Gamer, neuropsihologom sa višedecenijskim iskustvom u radu sa decom, zajedno sa stručnjacima iz različitih oblasti. Stoga je ova knjiga savršen temelj za izgradnju istraživačkog duha i afirmacije za celoživotnim učenjem. Deca od najmlađeg doba neprekidno uče i istražuju svet oko sebe. Njihov mozak raste i razvija se do treće godine života više nego u bilo kom drugom uzrastu. Oni koriste svoja čula da osete i razumeju sve što ih okružuje. Ova knjiga, puna lakih i zvučnih reči, upoznaje mališane sa stvarima iz svakodnevnog života koristeći njima poznate primere. Ona takođe bogati njihov rečnik i pospešuje radoznalost – boje, oblici, brojevi i veličine, sve je to pažljivo utkano u stranice ove knjige. Ova enciklopedija je zamišljena kao interakcija između malog deteta i roditelja ili neke druge odrasle osobe od poverenja. Dok čitate ovu knjigu detetu, ohrabrujte ga da pokazuje pojmove o kojima govorite i da izgovara zvukove koji opisuju dati pojam. dr Amanda Gamer neuropsiholog, konsultant za razvoj deteta Zavirite u stranice ove jedinstvene enciklopedije za najmlađe, u kojoj će mališani usvajati znanja o svetu oko nas još od najmlađeg doba. Uz vesele, živopisne ilustracije, kontraste i onomatopeje, dete će na sasvim novi način učiti o vremenskim prilikama koje postoje, hrani, voću, povrću, mašinama ili pak oblicima i veličinama koje treba da razlikuje. Važne napomene: - Jedinstvena bebina enciklopedija, nastala u saradnji sa dr Amandom Gamer, neuropsihologom i konsultantom za razvoj deteta. - Živahne, raznobojne ilustracije Hanako Klulou, koje privlače pažnju deteta. - Mnoštvo pojmova je propraćeno onomatopejama, koje bi i samo dete trebalo da ponavlja kako bi njegova spoznaja određenog pojma bila celovita. - Knjiga je zamišljena kao interakcija između deteta i roditelja ili druge odrasle osobe od poverenja. - Ovo izdanje može biti idealan poklon za najmlađe. Ciljna grupa 0–3

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter