Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Žrtvovanje

Žrtvovanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-505-1371-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6459

Broj strana:

448

Težina:

524 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U ovom majstorskom autorskom prvijencu koji počinje kao misterija i postaje mnogo više, Tora Hamilton je novajlija u svom novom domu na stjenovitim, vjetrom šibanim Šetlandskim ostrvima, na stotinu milja udaljenosti od sjeverozapadnog vrška obale Škotske.

Iako je njen muž ovde odrastao, ovo je prvi put za dvadeset godina da se vraća ovamo. Kopajući po tresetu na njihovom novom imanju, Tora iskopava ljudsko tijelo, na prvi pogled stoljećima staru mumiju iz močvare, što je zanimljiva ali ne i neuobičajena pojava. Ali shvativši da je tijelo zapravo mnogo novijeg porijekla, da je srce te žene izvađeno i da je ubijena nekoliko dana nakon što se porodila, Tora, koja je po zanimanju akušer, postaje opsjednuta razotkrivanjem šta se ženi dogodilo – čak i kad je policija, njene kolege, pa najzad i njen muž, upozore da se ne mješa u to. Čitajući gradske registre i istražujući lokalna predanja, Tora otkriva uznemirujuću vezu sa drevnom šetlandskom legendom i otkriva čitav niz dubokih, mračnih tajni – tajni vrednih ubistva.Žrtvovanje je opčinjavajući i zastrašujući debi koji će čitaocu držati pažnju od početka do svog uznemirujućeg završetka.

  • Originalni naziv: Sacrifice
  • Prevodilac: Mirko Bižić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130X200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U ovom majstorskom autorskom prvijencu koji počinje kao misterija i postaje mnogo više, Tora Hamilton je novajlija u svom novom domu na stjenovitim, vjetrom šibanim Šetlandskim ostrvima, na stotinu milja udaljenosti od sjeverozapadnog vrška obale Škotske. Iako je njen muž ovde odrastao, ovo je prvi put za dvadeset godina da se vraća ovamo. Kopajući po tresetu na njihovom novom imanju, Tora iskopava ljudsko tijelo, na prvi pogled stoljećima staru mumiju iz močvare, što je zanimljiva ali ne i neuobičajena pojava. Ali shvativši da je tijelo zapravo mnogo novijeg porijekla, da je srce te žene izvađeno i da je ubijena nekoliko dana nakon što se porodila, Tora, koja je po zanimanju akušer, postaje opsjednuta razotkrivanjem šta se ženi dogodilo – čak i kad je policija, njene kolege, pa najzad i njen muž, upozore da se ne mješa u to. Čitajući gradske registre i istražujući lokalna predanja, Tora otkriva uznemirujuću vezu sa drevnom šetlandskom legendom i otkriva čitav niz dubokih, mračnih tajni – tajni vrednih ubistva.Žrtvovanje je opčinjavajući i zastrašujući debi koji će čitaocu držati pažnju od početka do svog uznemirujućeg završetka.

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter