Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Zlatni grad

Zlatni grad

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0486-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V2164

Broj strana:

369

Težina:

475 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Svijet koji postoji u sjenci našeg...
Očaravajuća i prepuna neizvjesnosti mješavina visokotehnološkog, proročkog trilera i brze avanture. Zlatni grad obiluje oštrom napetošću i zanimljivim likovima koji su od Putnika i Tamne rijeke napravili međunarodne bestselere.

U Zlatnom gradu, Džon Dvanaest Jastrebova dovodi do vrhunca svoj čarobni i izazovni ep - priču koja nas vodi od uznemirujućeg svijeta oštrog nadzora do drevnih, stvarnih, skrivenih rijeka koje teku ispod ulica Londona. U srcu trilogije bijesni bitka između braće Korigan - dvojice harizmatičnih vođa i Putnika s krajnje različitim viđenjem društva. Dok se Gejbrijel bori da povede pokret Otpora riješen da mijenja svijet, njegov nemilosrdni brat Majkl dobio je pristup naprednoj tehnologiji koja mu može obezbijediti moć da naše društvo pretvori u virtuelni zatvor.

Gejbrijelova ranjivost- i najveća snaga - jeste njegova ljubav prema Maji, harlekinskoj ratnici zarobljenoj u mračnom gradu iz koga ima malo nade za bijeg...

Brza priča koja se ne ispušta iz ruku... Džon Dvanaest Jastrebova je upotrebio vrijednosna mjerila pop-kulture i književnosti i, oblikujući ih, stvorio sajber-1984.
New York Times

  • Originalni naziv: City
  • Prevodilac: Sanja Bošnjak
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Svijet koji postoji u sjenci našeg... Očaravajuća i prepuna neizvjesnosti mješavina visokotehnološkog, proročkog trilera i brze avanture. Zlatni grad obiluje oštrom napetošću i zanimljivim likovima koji su od Putnika i Tamne rijeke napravili međunarodne bestselere. U Zlatnom gradu, Džon Dvanaest Jastrebova dovodi do vrhunca svoj čarobni i izazovni ep - priču koja nas vodi od uznemirujućeg svijeta oštrog nadzora do drevnih, stvarnih, skrivenih rijeka koje teku ispod ulica Londona. U srcu trilogije bijesni bitka između braće Korigan - dvojice harizmatičnih vođa i Putnika s krajnje različitim viđenjem društva. Dok se Gejbrijel bori da povede pokret Otpora riješen da mijenja svijet, njegov nemilosrdni brat Majkl dobio je pristup naprednoj tehnologiji koja mu može obezbijediti moć da naše društvo pretvori u virtuelni zatvor. Gejbrijelova ranjivost- i najveća snaga - jeste njegova ljubav prema Maji, harlekinskoj ratnici zarobljenoj u mračnom gradu iz koga ima malo nade za bijeg... Brza priča koja se ne ispušta iz ruku... Džon Dvanaest Jastrebova je upotrebio vrijednosna mjerila pop-kulture i književnosti i, oblikujući ih, stvorio sajber-1984. New York Times

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter