Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Zlatna pravila

Zlatna pravila

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Napoleon Hill


ISBN:

978-86-7804-239-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M2116

Broj strana:

193

Težina:

270 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ako se još niste susreli s djelima Naponeona Hilla, sada je pravi trenutak. Bilo da ste sljedbenik Hillovog učenja ili je ovo vaš prvi dodir s njegovim djelom, lekcije o ljudskim mogućnostima biće vam izuzetno korisne. Napoleon Hill je preteča svih predavača o motivaciji, dok su mnoge današnje knjige o samopomoći samo verzija onoga što je Hill izučavao i o čemu je pisao prije više od 80 godina. On je i najčešće citiran pisac ili govornik koji se bavio motivacijom.
Zabavni i živopisni tekstovi daju izvanredan uvid u različite teme. Tiču se sugestije, izgradnje samopouzdanja, korišćenja ubjeđivanja umjesto sile, zakona privlačnosti. Ukoliko vam ove ideje zvuče poznato, to je zato što to ijesu. Savremeni pisci motivacionih knjiga već decenijama pozajmljuju i preoblikuju Hilove ideje, ali njihov originalni izvor i dalje je najbolji.
Pročitajte Zlatna pravila Napoleona Hilla i to će vam promjeniti život jer njegove savjete može primjeniti bilo ko, bilo kada.

  • Originalni naziv: Golden rules
  • Prevodilac: Jovana Popović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ako se još niste susreli s djelima Naponeona Hilla, sada je pravi trenutak. Bilo da ste sljedbenik Hillovog učenja ili je ovo vaš prvi dodir s njegovim djelom, lekcije o ljudskim mogućnostima biće vam izuzetno korisne. Napoleon Hill je preteča svih predavača o motivaciji, dok su mnoge današnje knjige o samopomoći samo verzija onoga što je Hill izučavao i o čemu je pisao prije više od 80 godina. On je i najčešće citiran pisac ili govornik koji se bavio motivacijom. Zabavni i živopisni tekstovi daju izvanredan uvid u različite teme. Tiču se sugestije, izgradnje samopouzdanja, korišćenja ubjeđivanja umjesto sile, zakona privlačnosti. Ukoliko vam ove ideje zvuče poznato, to je zato što to ijesu. Savremeni pisci motivacionih knjiga već decenijama pozajmljuju i preoblikuju Hilove ideje, ali njihov originalni izvor i dalje je najbolji. Pročitajte Zlatna pravila Napoleona Hilla i to će vam promjeniti život jer njegove savjete može primjeniti bilo ko, bilo kada.

Dodatne informacije

Izdavač Mono i Manjana
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter