Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Zlatna maska

Zlatna maska

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Harold Robins


ISBN:

978-86-10-01549-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D2636

Broj strana:

336

Težina:

438 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Novac i sujeta pretvaraju potragu za umjetničkim djelima u poligon za gladijatorsku borbu najbogatijih. Sve je na prodaju, samo je pitanje cijene.
Semiramida. Prva kraljica-ratnica u istoriji. Vavilonska bludnica. Njena posmrtna maska od zlata predstavlja neprocenjivu dragocjenost, naslijeđe nasilja i požude kojim su opsjednuti svi kolekcionari.
Medison Dupre. Istoričarka umjetnosti uspjela je da dođe do zlatne maske vavilonske kraljice, a sada će morati da se bori da je sačuva - a da pritom ne izgubi sopstveni život.
Kobi Luis. Bivši marinac koristi svoju ronilačku obuku da pronađe potonulo blago. Medison zna da od njega prijeti opasnost - ali ne može da se odupre sili koja je privlači ka njemu.
Abdulah Ibn Husein. Sin čovjeka koji je poginuo štiteći zlatnu masku od lopova. Abdulah tvrdi da je maska poharana iz bagdadskog muzeja kada su američki marinci ušli u grad.
U zamršenoj trci koja vodi od Njujorka, Londona i Ciriha do Malage, Medison Dupre bježi od nemilosrdnih progonitelja koji od nje žele samo jedno. Pitanje je ko će od njih prvi stići do cilja.

  • Originalni naziv: Harold Robbins" the Looters...
  • Prevodilac: Nataša Andrić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Novac i sujeta pretvaraju potragu za umjetničkim djelima u poligon za gladijatorsku borbu najbogatijih. Sve je na prodaju, samo je pitanje cijene. Semiramida. Prva kraljica-ratnica u istoriji. Vavilonska bludnica. Njena posmrtna maska od zlata predstavlja neprocenjivu dragocjenost, naslijeđe nasilja i požude kojim su opsjednuti svi kolekcionari. Medison Dupre. Istoričarka umjetnosti uspjela je da dođe do zlatne maske vavilonske kraljice, a sada će morati da se bori da je sačuva - a da pritom ne izgubi sopstveni život. Kobi Luis. Bivši marinac koristi svoju ronilačku obuku da pronađe potonulo blago. Medison zna da od njega prijeti opasnost - ali ne može da se odupre sili koja je privlači ka njemu. Abdulah Ibn Husein. Sin čovjeka koji je poginuo štiteći zlatnu masku od lopova. Abdulah tvrdi da je maska poharana iz bagdadskog muzeja kada su američki marinci ušli u grad. U zamršenoj trci koja vodi od Njujorka, Londona i Ciriha do Malage, Medison Dupre bježi od nemilosrdnih progonitelja koji od nje žele samo jedno. Pitanje je ko će od njih prvi stići do cilja.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter