Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Život posle smrti - teret dokaza

Život posle smrti - teret dokaza

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Deepak Chopra


ISBN:

978-86-7928-194-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5784

Broj strana:

240

Težina:

236 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Skidajući veo tajnovitosti s naših najdubljih duhovnih pitanja te pritom zadržavajući njihovu poetičnost i začudnost, Deepak Chopra utjecao je na milijune čitatelja. Sada se okreće najdubljoj tajni: što se događa nakon što umremo? Je li to pitanje na koje ne bismo smjeli pronaći odgovor, zagonetka čije rješenje univerzum zadržava za sebe? Prema Choprinim tvrdnjama mnoštvo dokaza govori da drugi svijet od ovoga nije razdvojen neprobojnim zidom; štoviše, jedna jedina stvarnost obuhvaća sve svjetove, sva vremena i sva mjesta. Na kraju života prelazimo u novu fazu istoga puta duše kojim u ovom trenutku putujemo.

U svojoj knjizi Chopra povezuje najnovija znanstvena otkrića i velike mudrosne tradicije kako bi sastavio zemljovid života poslije smrti. Posrijedi je iznimno zanimljivo putovanje na mnoge razine svijesti. No, mnogo je važnija njegova prijeka poruka: vaši susreti i doživljaji u životu poslije smrti odražavaju vaša sadašnja vjerovanja, očekivanja i razinu svijesti. U sadašnjosti možete odrediti što će se dogoditi nakon vaše smrti.

Dovodeći život poslije smrti u sadašnji trenutak, ova knjiga otvara golemo novo područje stvaralaštva. U konačnici ne postoji granica između života i smrti - postoji samo jedan kontinuirani stvaralački projekt. Chopra nas potiče da postanemo sustvaratelji u tom suptilnom području, a kad spoznamo jednu stvarnost, oslobađamo se svojih iracionalnih strahova i uranjamo u božanski osjećaj udivljenja i osobne moći.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 162x234
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Skidajući veo tajnovitosti s naših najdubljih duhovnih pitanja te pritom zadržavajući njihovu poetičnost i začudnost, Deepak Chopra utjecao je na milijune čitatelja. Sada se okreće najdubljoj tajni: što se događa nakon što umremo? Je li to pitanje na koje ne bismo smjeli pronaći odgovor, zagonetka čije rješenje univerzum zadržava za sebe? Prema Choprinim tvrdnjama mnoštvo dokaza govori da drugi svijet od ovoga nije razdvojen neprobojnim zidom; štoviše, jedna jedina stvarnost obuhvaća sve svjetove, sva vremena i sva mjesta. Na kraju života prelazimo u novu fazu istoga puta duše kojim u ovom trenutku putujemo. U svojoj knjizi Chopra povezuje najnovija znanstvena otkrića i velike mudrosne tradicije kako bi sastavio zemljovid života poslije smrti. Posrijedi je iznimno zanimljivo putovanje na mnoge razine svijesti. No, mnogo je važnija njegova prijeka poruka: vaši susreti i doživljaji u životu poslije smrti odražavaju vaša sadašnja vjerovanja, očekivanja i razinu svijesti. U sadašnjosti možete odrediti što će se dogoditi nakon vaše smrti. Dovodeći život poslije smrti u sadašnji trenutak, ova knjiga otvara golemo novo područje stvaralaštva. U konačnici ne postoji granica između života i smrti - postoji samo jedan kontinuirani stvaralački projekt. Chopra nas potiče da postanemo sustvaratelji u tom suptilnom području, a kad spoznamo jednu stvarnost, oslobađamo se svojih iracionalnih strahova i uranjamo u božanski osjećaj udivljenja i osobne moći.

Dodatne informacije

Izdavač Mladinska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter