Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Život je usredotočenost

Život je usredotočenost

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9533-042-022

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6166

Broj strana:

220

Težina:

407 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Život je usredotočenost prenosi jednostavnu, no izuzetno moćnu poruku kojoj se rijetko daje zaslužena pozornost – za uspješan je život ključna usredotočenost.

To je knjiga o moći usredotočenosti, što je pogotovo bitno s obzirom na užurbanost modernog svijeta i brzinu razmjena informacija. Gotovo bi se moglo reći da je to danas prava umjetnost.

Često nam se događa da nam male stvari ukradu veliku količinu vremena i upravo će nas to naučiti ova knjiga – kako zadržati pozornost na najvažnijim stvarima – obitelji, poslu, ostalim međuljudskim odnosima, zdravlju…

Što je to, točno, pozornost? Što nam se odvija u mozgu kad se na nešto usredotočimo? Može li se isti proces primijeniti na misli i osjećaje kao i na vidike i na zvukove? Kako naš karakterističan način koncentriranja utječe na to kakvi smo kao osoba? Zašto neke stvari »zgrabe« našu pozornost? Kako to da nam ružne stvari, primjerice mjesto prometne nezgode ili uvreda koju smo načuli daleko više privuče pozornost nego nešto dobro, na primjer lijepi pejzaž ili kompliment? Kako »pokloniti pozornost« nečemu kroz duže razdoblje, kao što to činimo u slučaju karijere ili zdravlja?

Na sva ta, i još mnoga druga pitanja, ova će knjiga pružiti jasne odgovore koji će nam pomoći živjeti sretnije i kreativnije.

  • Prevodilac: Jasna Grubejšić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Život je usredotočenost prenosi jednostavnu, no izuzetno moćnu poruku kojoj se rijetko daje zaslužena pozornost – za uspješan je život ključna usredotočenost. To je knjiga o moći usredotočenosti, što je pogotovo bitno s obzirom na užurbanost modernog svijeta i brzinu razmjena informacija. Gotovo bi se moglo reći da je to danas prava umjetnost. Često nam se događa da nam male stvari ukradu veliku količinu vremena i upravo će nas to naučiti ova knjiga – kako zadržati pozornost na najvažnijim stvarima – obitelji, poslu, ostalim međuljudskim odnosima, zdravlju… Što je to, točno, pozornost? Što nam se odvija u mozgu kad se na nešto usredotočimo? Može li se isti proces primijeniti na misli i osjećaje kao i na vidike i na zvukove? Kako naš karakterističan način koncentriranja utječe na to kakvi smo kao osoba? Zašto neke stvari »zgrabe« našu pozornost? Kako to da nam ružne stvari, primjerice mjesto prometne nezgode ili uvreda koju smo načuli daleko više privuče pozornost nego nešto dobro, na primjer lijepi pejzaž ili kompliment? Kako »pokloniti pozornost« nečemu kroz duže razdoblje, kao što to činimo u slučaju karijere ili zdravlja? Na sva ta, i još mnoga druga pitanja, ova će knjiga pružiti jasne odgovore koji će nam pomoći živjeti sretnije i kreativnije.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter