Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Živeti ili životariti

Živeti ili životariti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Grupa autora


ISBN:

9788676942800

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B4212

Broj strana:

320

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Garancija:

- Ovo je, verovatno, prva i jedina knjiga na koju dobijate garanciju (doživotnu) i to lično od autora.
- Ukoliko koristite knjigu prema uputstvu za upotrebu, i ne budete zadovoljni uspehom koji postignete uz pomoć znanja koja iz knjige dobijete, vratićemo vam novac.
- Garancija je prenosiva. Knjigu mogu vratiti, ako nisu zadovoljni, a koristili su je prema uputstvu, i oni kojima knjigu poklonite.

Uslovi za ostvarivanje garancije:

- Moraju postojati dokazi da ste knjigu koristili:
- Potrebno je da uz knjigu, koja ne sme izgledati kao nova, pošaljete popunjene „domaće zadatke koje smo zadali u knjizi.
- Potrebno je da opišete šta ste konkretno uradili da biste postigli ono što želite, koristeći znanja iz ove knjige, i šta je nedostajalo pa niste uspeli.

Molba:

Cilj ove knjige je da vas motiviše, oduševi i ubedi da promenite u sebi i svom životu ono što ne valja, da budete uspešni. Ako u tome ne uspemo, molimo vas javite nam i navedite šta je nedostajalo. Želimo da se popravimo, i da budemo još uspešniji. Ne štedite nas, ako nam želite dobro. Mi vama želimo dobro, i nećemo vas štedeti.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Garancija: - Ovo je, verovatno, prva i jedina knjiga na koju dobijate garanciju (doživotnu) i to lično od autora. - Ukoliko koristite knjigu prema uputstvu za upotrebu, i ne budete zadovoljni uspehom koji postignete uz pomoć znanja koja iz knjige dobijete, vratićemo vam novac. - Garancija je prenosiva. Knjigu mogu vratiti, ako nisu zadovoljni, a koristili su je prema uputstvu, i oni kojima knjigu poklonite. Uslovi za ostvarivanje garancije: - Moraju postojati dokazi da ste knjigu koristili: - Potrebno je da uz knjigu, koja ne sme izgledati kao nova, pošaljete popunjene „domaće zadatke koje smo zadali u knjizi. - Potrebno je da opišete šta ste konkretno uradili da biste postigli ono što želite, koristeći znanja iz ove knjige, i šta je nedostajalo pa niste uspeli. Molba: Cilj ove knjige je da vas motiviše, oduševi i ubedi da promenite u sebi i svom životu ono što ne valja, da budete uspešni. Ako u tome ne uspemo, molimo vas javite nam i navedite šta je nedostajalo. Želimo da se popravimo, i da budemo još uspešniji. Ne štedite nas, ako nam želite dobro. Mi vama želimo dobro, i nećemo vas štedeti.

Dodatne informacije

Izdavač Beoknjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter