Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Žena mog muža

Žena mog muža

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789537892685

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M9624

Broj strana:

148

Težina:

1100 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Dvosmjerne brutalno iskrene ispovijedi, koje u svojim meandrima čitatelja na trenutke dovode gotovo do fizičkog osjećaja bola.

Novi hit nagrađivane spisateljice, piše na koricama drugog objavljenog romana Vukovarke Tanje Belobrajdić. Roman je objavio Despot infinitus (izdavaču je to beletristički iskorak), a naslov “Žena moga muža” kao stvoren je za naziv nekog dramskog hita, možda čak i prigodne komedije s Broadwaya. Roman je opremljen i pohvalnim predgovorom nagrađivane i cijenjene hrvatske književnice Ivane Šojat, a ime Ivane Šojat u Hrvatskoj danas je neosporna literarna (a već sutra možda i politička) referencija. Nema sumnje da će “Žena moga muža” izazvati znatni interes i to ne samo zbog teme ovog u osnovi ljubavnog romana, nego i zato što se o autorici knjige već neko vrijeme piše i iz sasvim neknjiževnih razloga.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 230x280
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Dvosmjerne brutalno iskrene ispovijedi, koje u svojim meandrima čitatelja na trenutke dovode gotovo do fizičkog osjećaja bola. Novi hit nagrađivane spisateljice, piše na koricama drugog objavljenog romana Vukovarke Tanje Belobrajdić. Roman je objavio Despot infinitus (izdavaču je to beletristički iskorak), a naslov “Žena moga muža” kao stvoren je za naziv nekog dramskog hita, možda čak i prigodne komedije s Broadwaya. Roman je opremljen i pohvalnim predgovorom nagrađivane i cijenjene hrvatske književnice Ivane Šojat, a ime Ivane Šojat u Hrvatskoj danas je neosporna literarna (a već sutra možda i politička) referencija. Nema sumnje da će “Žena moga muža” izazvati znatni interes i to ne samo zbog teme ovog u osnovi ljubavnog romana, nego i zato što se o autorici knjige već neko vrijeme piše i iz sasvim neknjiževnih razloga.

Dodatne informacije

Izdavač Despot Infinitus
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter