Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Zemlja drugih 1

Zemlja drugih 1

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lejla Slimani


ISBN:

978-86-6084-009-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B9890

Broj strana:

308

Težina:

600 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,70 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Živahna mlada Francuskinja Matilda zaljubljuje se u Amina, marokanskog vojnika koji se u Drugom svetskom ratu borio u francuskoj vojsci. Posle rata par se naseljava u Maroku. Dok Amin pokušava da obrađuje jalovu zemlju na farmi koju je nasledio, Matilda se bori s nepoverenjem koje izaziva kao strankinja i pokušava da odgaji dvoje dece u svetu čija pravila ne razume.
Lejla Slimani se u Zemlji drugih, prvoj knjizi iz planirane trilogije, oslanja na inspirativnu priču svoje porodice.Deset godina koje roman pokriva su godine sve većih tenzija koje će dovesti do nezavisnosti Maroka 1956. godine. Svi likovi žive u zemlji drugih: doseljenici, starosedeoci, seljaci, izbeglice, i pogotovo žene, primorane da žive u svetu muškaraca. Ovim romanom autorka snažno aplaudira njihovoj emancipaciji.

  • Prevodilac: Olja Petronić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Živahna mlada Francuskinja Matilda zaljubljuje se u Amina, marokanskog vojnika koji se u Drugom svetskom ratu borio u francuskoj vojsci. Posle rata par se naseljava u Maroku. Dok Amin pokušava da obrađuje jalovu zemlju na farmi koju je nasledio, Matilda se bori s nepoverenjem koje izaziva kao strankinja i pokušava da odgaji dvoje dece u svetu čija pravila ne razume. Lejla Slimani se u Zemlji drugih, prvoj knjizi iz planirane trilogije, oslanja na inspirativnu priču svoje porodice.Deset godina koje roman pokriva su godine sve većih tenzija koje će dovesti do nezavisnosti Maroka 1956. godine. Svi likovi žive u zemlji drugih: doseljenici, starosedeoci, seljaci, izbeglice, i pogotovo žene, primorane da žive u svetu muškaraca. Ovim romanom autorka snažno aplaudira njihovoj emancipaciji.

Dodatne informacije

Izdavač Booka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter