Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

Rak - od prevencije do uspješnog liječenja

Rak - od prevencije do uspješnog liječenja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Grupa autora


ISBN:

978-953-14-1330-5

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K8757

Broj strana:

288

Težina:

1048 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

74,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Iako je rak drugi uzrok smrtnosti u svijetu, odmah nakon bolesti krvožilnog sustava, to ne znači da je neizlječiv i da trebamo gubiti nadu. Suprotno općeprihvaćenom mišljenju, mnoge se vrste raka uspješno liječe. Proteklih desetljeća zabilježen je znatan uspjeh u liječenju zahvaljujući napretku na području dijagnostike, terapije i postoperativne skrbi, a sve o tome možete doznati u zdravstvenom priručniku RAK – OD PREVENCIJE DO USPJEŠNOG LIJEČENJA.

Otkrijte mjere ranog otkrivanja raka i pretrage koje bi vam mogle spasiti život te proučite razgovore s vodećim stručnjacima. U knjizi ćete naći i detaljan opis 21 vrste raka – od općenitih podataka o bolesti, učestalosti obolijevanja, faktora rizika i simptoma pa sve do rane dijagnoze, liječenja i prognoze izlječenja. Bilo da vi ili netko vama blizak pati od zloćudne bolesti, imate u obitelji slučajeve obolijevanja od određene vrste raka ili se želite informirati o načinima prevencije, ne propustite ovaj neprocjenjivi priručnik.

  • Prevodilac: Mirta Lijović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 200x260
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Iako je rak drugi uzrok smrtnosti u svijetu, odmah nakon bolesti krvožilnog sustava, to ne znači da je neizlječiv i da trebamo gubiti nadu. Suprotno općeprihvaćenom mišljenju, mnoge se vrste raka uspješno liječe. Proteklih desetljeća zabilježen je znatan uspjeh u liječenju zahvaljujući napretku na području dijagnostike, terapije i postoperativne skrbi, a sve o tome možete doznati u zdravstvenom priručniku RAK – OD PREVENCIJE DO USPJEŠNOG LIJEČENJA. Otkrijte mjere ranog otkrivanja raka i pretrage koje bi vam mogle spasiti život te proučite razgovore s vodećim stručnjacima. U knjizi ćete naći i detaljan opis 21 vrste raka – od općenitih podataka o bolesti, učestalosti obolijevanja, faktora rizika i simptoma pa sve do rane dijagnoze, liječenja i prognoze izlječenja. Bilo da vi ili netko vama blizak pati od zloćudne bolesti, imate u obitelji slučajeve obolijevanja od određene vrste raka ili se želite informirati o načinima prevencije, ne propustite ovaj neprocjenjivi priručnik.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter